Τέλος στην περιπέτεια της απαχθείσας Θάλειας Χούντα

[…]

Στο σπίτι της επέστρεψε σώα η Θάλεια Χούντα, μετά από 11 ημέρες τρόμου και ταλαιπωρίας που υπέστη η απαχθείσα δημοσιογράφος και σύζυγος του ποινικολόγου Νίκου Μπούρα. Οι απαγωγείς καθώς φαίνεται ότι ικανοποιήθηκαν από αυτά που ζήτησαν από τον δικηγόρο, που δεν ήταν χρήματα αλλά να αποσυρθεί από μία υπόθεση, επέστρεψαν την γυναίκα σώα, την άφησαν σε ένα κεντρικό σημείο και από εκεί η κα. Χούντα πήρε ένα ταξί, ειδοποίησε τον σύζυγό της και μετέβη κατευθείαν στη ΓΑΔΑ.

Καθώς όμως δεν ήταν σε ψυχολογική κατάσταση τέτοια, που να της επιτρέπει να υποδείξει το σημείο που την κρατούσαν και να δώσει τυχόν λεπτομέρειες για τους απαγωγείς της, θα μεταβεί εκ νέου σήμερα στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Το δράμα της Θάλειας Χούντα ξεκίνησε την Παρασκευή 21 Μαρτίου, όταν οι δράστες της απαγωγής σταμάτησαν με ένα βανάκι μπροστά της, αργά το απόγευμα και κοντά στο σπίτι της, στην περιοχή του «Ευαγγελισμού» και αφού την ακινητοποίησαν την επιβίβασαν σε αυτό και την οδήγησαν στο κρησφύγετο τους όπου από εκείνη τη στιγμή και μετά της είχαν δέσει χέρια και πόδια.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…