Τέλος στα fake news έβαλε ο Χάρης Δούκας για τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου

Με μία ανακοίνωση ο δήμος Αθηναίων, απαντά πως είναι fake news η είδηση διορισμού του Ανδρέα Παπανδρέου ως επικεφαλής στη διοίκηση του Εθνικού Κήπου

duke

Απάντηση έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, τονίζοντας ότι είναι fake news η είδηση διορισμού για τον γιο του πρώην πρωθυπουργού, ως επικεφαλής στη διοίκηση του Εθνικού Κήπου. Όπως υπογραμμίζει, ο Α. Παπανδρέου εξελέγη μέλος του διοικητικού συμβουλίου μετά από ψηφοφορία του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας.

 

«Ο δήμαρχος Αθηναίων δεν διόρισε ποτέ τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου Διευθύνοντα Σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο τίτλος του δελτίου Τύπου για τον γιο του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, ο δήμος Αθηναίων υποστηρίζει πως «τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου εγκρίθηκαν, με ευρεία πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο (υπερψήφισαν 39 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από 4 δημοτικές παρατάξεις, ενώ υπήρξαν 2 λευκά και μια μόνο αρνητική ψήφος)».

Καταλήγει δε λέγοντας πως, «ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, επομένως, είναι ένα απλό, άμισθο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου. […] Κανείς, όμως, δεν πρέπει να κρίνεται, εκ των προτέρων, με βάση το όνομα ή την καταγωγή του. Κανείς δεν επιτρέπεται να «δολοφονεί» χαρακτήρες».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων για τον Ανδρέα Παπανδρέου

«Ο δήμαρχος Αθηναίων δεν διόρισε ποτέ τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου Διευθύνοντα Σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο. Κάποιοι, για μια ακόμη φορά, έσπευσαν να βγάλουν αυθαίρετα συμπεράσματα.Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δε διόρισε ποτέ Διευθύνοντα Σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου εγκρίθηκαν, με ευρεία πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο (υπερψήφισαν 39 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από 4 δημοτικές παρατάξεις, ενώ υπήρξαν 2 λευκά και μια μόνο αρνητική ψήφος). Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, επομένως, είναι ένα απλό, άμισθο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου.

Όλοι ακόμη και τα απλά, άμισθα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα αξιολογηθούν αυστηρά για το έργο τους. Κανείς, όμως, δεν πρέπει να κρίνεται, εκ των προτέρων, με βάση το όνομα ή την καταγωγή του. Κανείς δεν επιτρέπεται να «δολοφονεί» χαρακτήρες».

Ποιος είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου

Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι 42 ετών είναι γιος του Γιώργου Παπανδρέου από τον πρώτο του γάμο με την Εύα Ζησιμίδου και μέχρι τον διορισμό του στη διοίκηση του Εθνικού Κήπου, ζούσε και δούλευε στην Κρήτη.

Μέχρι σήμερα ασχολούνταν με τον βελονισμό, ενώ δούλεψε για κάποιο διάστημα στην εταιρεία Apivita, ενώ διετέλεσε για λίγο καιρό διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…