Tέλος οι εκπομπές Λιάγκα – Αρναούτογλου στον Αντένα

Τέλος, επιτέθηκε στη ΝΔ λέγοντας «η σημερινή κυβέρνηση με τα εθνικά ζητήματα δεν παίζει, όπως έκανε η ΝΔ το 1992, όταν για δικούς της εσωτερικούς και μικροπολιτικούς λόγους χωρίστηκε σε τρία στρατόπεδα και άφησε το πρόβλημα να υφίσταται για 25 και πλέον χρόνια».

5a4fc03a1dc5242e548b4588

Μόλις μετά από δύο μήνες η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Late Night» κόβεται με απόφαση της διοίκησης του “Αντένα”.

Όπως έλεγαν συνεργάτες της εκπομπής, Η απόφαση του καναλιού δεν έχει να κάνει τόσο με την τηλεθέαση της εκπομπής, όσο με μια αλλαγή φιλοσοφίας σε ολόκληρη τη βραδινή ζώνη.

Οι υπεύθυνοι προγράμματος αποφάσισαν να αναδιαμορφώσουν τη συγκεκριμένη ζώνη, θεωρώνοντας ότι υπάρχει δυναμική για υψηλότερα ποσοστά στους πίνακες της Nielsen. Όπως αναφέρουν πηγές από το σταθμό του Αμαρουσίου, το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα εξακολουθεί να ισχύει και το επόμενο διάστημα θα εξεταστούν κάποιες σκέψεις και ιδέες για το πώς μπορεί να αξιοποιηθεί. Οι φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις για μεσημεριανή ή απογευματινή εκπομπή με τη Σάσα Σταμάτη δεν φαίνεται να ισχύουν.

Εκτός των παραπάνω αλλαγών, όπως όλα δείχνουν, δεν θα βγει στον αέρα ούτε το «2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Οι ιθύνοντες θεωρούν ότι το εν λόγω πρότζεκτ, στην παρούσα φάση, έχει κάνει τον κύκλο του με τις σχέσεις του Ant1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να παραμένουν άψογες.

Πηγή: reader.gr

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…