«Τέλος» ο Μίστερ Μπιγκ από το Sex and the City – Πέντε γυναίκες κατήγγειλαν σεξουαλική παρενόχληση

O Μίστερ Μπιγκ «κόπηκε» από το φινάλε της δημοφιλούς σειράς της ΗΒΟ.  

Ο 67χρονος Αμερικανός ηθοποιός Κρις Νοθ δεν θα εμφανιστεί ούτε καν σε φλασμπάκ στο «And Just Like That» το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς της HBO Max.

Η ιστορία ξεκίνησε από τις καταγγελίες δύο γυναικών που καταλόγιζαν στον Νοθ σεξουαλική επίθεση η μία στο Λος Άντζελες το 2005 και η δεύτερη στην Νέα Υόρκη το 2014.

Η υπόθεση πιθανότατα θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς οι καταγγέλουσες επιμένουν στους ισχυρισμούς τους, παρά τις δηλώσεις του ηθοποιού ότι οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές.

Οι μαρτυρίες τριών ακόμη γυναικών για κακοποιητική συμπεριφορά οδήγησαν σε μεγαλύτερο σάλο και στην απομάκρυνση του από τηλεοπτικό διαφημιστικό του στατικού ποδήλατου Peloton, αλλά και από την δεύτερη σεζόν της σειράς του CBS «The Equalizer».

Το ίδιο συμβαίνει και με το Sex And The City. Το «And Just Like That» το καταληκτικό σίκουελ της σειράς βγήκε στον αέρα στις 9 Δεκεμβρίου με την παρουσία του, αλλά ο Κρις Νοθ θα εμφανιζόταν και στο τελευταίο επεισόδιο – θα μεταδοθεί στις 3 Φεβρουαρίου – μέσα από τις αναμνήσεις και τις σκέψεις της Κάρι.

Τελικά, η σκηνή του κόπηκε στο μοντάζ επομένως υπό το βάρος των καταγγελιών δεν έχει άλλο Sex and The City για τον… Μεγάλο.

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…