Τέλος καλό όλα καλά με την απαχθείσα ανιψιά του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης

Τέλος καλό όλα καλά με την απαγωγή της 27χρονης ανιψιάς του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Καϋμενάκη,  την οποία άγνωστοι…

kaimenakis

Τέλος καλό όλα καλά με την απαγωγή της 27χρονης ανιψιάς του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Καϋμενάκη,  την οποία άγνωστοι είχαν αρπάξει στις 10:30 το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου έξω από το σπίτι της στην περιοχή της Κυψέλης.

Η απαγωγή έλαβε χώρα την ώρα που η νεαρή κοπέλα  κατέβηκε από το σπίτι της για να πάει στη δουλειά της, σε νυχτερινό κέντρο όπου εργαζόταν στη Δάφνη. Οι απαγωγείς της, οι οποίοι παραμένουν άγνωστοι, είχαν στήσει καρτέρι, την άρπαξαν και με τη βία και την έβαλαν σε ένα βαν.

Η νεαρή είναι κόρη του γενικού αρχηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας, Τάσου Μητσώνη, φοιτήτρια νοσηλευτικής και ήταν όμηρος για δέκα ημέρες από τους απαγωγείς που ζητούσαν 10.000.000 ευρώ για να την απελευθερώσουν. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι απαγωγείς ήρθαν σε επαφή με την οικογένεια της 27χρονης με χειρόγραφο σημείωμα, γραμμένο κατά πάσα πιθανότητα από την ίδια την κοπέλα.

Ύστερα από διαπραγματεύσεις της οικογένειας – υπό την καθοδήγηση της αστυνομίας – συμφωνήθηκε να καταβληθούν στους δράστες συνολικά 82.500 ευρώ. Ο πατέρας της 27χρονης παρέδωσε τα χρήματα το βράδυ του Σαββάτου κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι και νωρίς το πρωί της Κυριακής η 27χρονη Βαρβάρα αφέθηκε ελεύθερη στην περιοχή της Άνω Κυψέλης. Κανείς, ωστόσο, δεν είδε τους απαγωγείς όταν άφηναν ελεύθερη την κοπέλα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία της, ενώ δεν φέρεται να έχει κακοποιηθεί από τους απαγωγείς.