Newsroom

Newsroom

Τέλος εποχής για τον ΠΑΟ

Την αυλαία στην παρουσία της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού τράβηξε την Δευτέρα ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης, κάνοντας…

Την αυλαία στην παρουσία της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού τράβηξε την Δευτέρα ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης, κάνοντας έναν εκτενή απολογισμό όσων έγιναν κατά την προσπάθεια της “πολυμετοχικής διοίκησης” με κύριους συμπαίχτες τους Ανδρέα Βγενόπουλο, Νίκο Πατέρα και τους αδερφούς Γιαννακόπουλους.

Ξεχώρισαν η σαφής διατύπωση ότι “Ουδέποτε είπα πως έγινε κακοδιαχείριση από τον Νίκο Πατέρα. Το μόνο που είχα πει είναι πως δεν ήμουν σύμφωνος ότι γίνονται υπερβάσεις στον προϋπολογισμό. Δεν υπήρχε θέμα κακοδιαχείρισης”, για τον πρώην πρόεδρο της ομάδας.

Τόνισε ωστόσο ότι ήταν απόλυτα πεπεισμένος για την ανικανότητα του Αντωνίου να επιτελέσει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή και σημείωσε ότι δεν μπορεί να είναι μέτοχος σε μία επιχείρηση όπου προκύπτουν “τρύπες” εκατομμυρίων ευρώ.

Ο κ.Βαρδινογιάννης ήταν ιδιαίτερα καυστικός επίσης για τις επικοινωνιακές πρακτικές που ακολουθούσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε συνεργασία με συγκεκριμένη εφημερίδα και δημοσιογράφους.

Ο κ.Βαρδινογιάννης έκανε λόγο για έναν άνανδρο πόλεμο εναντίον του που “χτίζεται μεθοδικά εδώ και πολύ καιρό”. Η αποχώρηση είναι για τον ίδιο και την οικογένειά του “η μόνη λύση” όπως είπε, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εσωστρέφεια και στις έντονες αντιδράσεις των οπαδών. Πρόθεση του μεγαλομετόχου είναι να καταστούν άμεσα αδρανείς και ανενεργές οι μετοχές που ελέγχει, δηλαδή το 54,7%.

Ετσι, δεν έχει καμία συμμετοχή στις αποφάσεις και οι ιδιώτες μέτοχοι, όπως και ο Ερασιτέχνης με το 10% που ελέγχει, μπορούν να ασκήσουν διοίκηση ως πλειοψηφία.

Οπως είπε, απορρίπτει την επιλογή να δοθούν οι μετοχές του στον Ερασιτέχνη, καθώς αφενός ήδη το ποσοστό του είναι καθοριστικό, αλλά και αφετέρου είναι υπό διοίκηση πρωτοδικείου.

Εάν εξυγιανθεί και προσέλθει με συγκεκριμένη πρόταση, “είμαστε ανοιχτοί” να την συζητήσουμε, τόνισε.

Τέλος, αναφορικά με τις εγκαταστάσεις της Παιανίας είπε ότι δεν θα μπλοκάρει μία ενδεχόμενη συμφωνία.

www.ethnos.gr

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…