Τέλος από την ΑΕΛ και το ποδόσφαιρο ο Κούγιας

Τρομερά πράγματα συμβαίνουν με τους προπονητές στην ομάδα της Λάρισας. Χθες το μεσημέρι οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τον Άκη Μάντζιο και πριν συμπληρωθούν -κυριολεκτικά- 24 ώρες ενημέρωσαν για την ακύρωση της συμφωνίας!

NewsRoom 27/09/2017 | 21:10

Μετά την απομάκρυνση του Αντρέ Πάους, ύστερα από τρεις αγώνες πρωταθλήματος και το «διαζύγιο» με τον Τζάκι Ματάισεν που τον διαδέχθηκε και έμεινε στο θεσσαλικό κάμπο 11 ημέρες, ο Μάντζιος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και συγκεκριμένα το σχολείο του παιδιού του.

Λίγες ώρες αργότερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει, όχι μόνο από την ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά και γενικότερα από το ποδόσφαιρο.

Ο γνωστός ποινικολόγος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στη Λάρισα, καλώντας τους υποψήφιους αγοραστές να καταβάλλουν 3.000.000 ευρώ για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, ποσό στο οποίο περιλαμβάνονται και όλα τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ, ενώ ισχυρίστηκε ότι του έγινε πόλεμος εκ των έσω και συγκεκριμένα από το Ερασιτεχνικό σωματείο.