Τέλλογλου για σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Ο Γρηγόρης Δημητριάδης αποφάσιζε

Σε νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο που συγκλονίζει τους τελευταίους μήνες τη χώρα μας, προχώρησε ο Τάσος Τέλλογλου, ξεσκεπάζοντας τον πραγματικό ρόλο του κ. Δημητριάδη.

Το Μαξίμου ως συντονιστή του παρακράτους των υποκλοπών δείχνει ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου που ήταν μεταξύ των παρακολουθούμενων προσώπων.

Σε συνέντευξη του στο pod.gr αναφέρει ότι ο κ. Κοντολέων δεν είχε δυνατότητα αυτόνομων αποφάσεων.

«Αποφάσιζε ο κ. Δημητριάδης και υπήρχαν κάποιοι ιδιώτες που παίζαν κάποιο ρόλο που αρνούνται τώρα τη συμμετοχή τους, αλλά όλος ο κόσμος που ήρθε σε επαφή με αυτό το σύστημα ξέρει ότι παίζαν έναν ρόλο. Οι ίδιοι το αρνούνται, το ίδιο έλεγε και ο κ. Μπίτζιος μέχρι να ανακαλυφθεί ότι είχε το 35% των μετοχών της εταιρίας intellexa, τώρα είναι φανερό, είναι πιο δύσκολη η θέση του σε αυτό το θέμα», σημείωσε ο κ. Τέλλογλου.

Δημητριάδης, Μπίτζιος και Λαβράνος είχαν σχέση με τη ΝΔ προτού γίνει κυβέρνηση

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «είναι φανερό ότι ο κ. Δημητριάδης, ο κ. Μπίτζιος και ο Λαβράνος είχαν μια σχέση πριν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ. Και αυτή η σχέση συνεχίστηκε αφότου ανέβηκε στην κυβέρνηση η ΝΔ. Και ήταν μια σχέση που δεν περιοριζόταν στο συγκεκριμένο ζήτημα του συγκεκριμένου υπουργείου, αλλά η συνεργασία αυτή αφορούσε και άλλες δραστηριότητες.

«Ο κ.Δημητρίαδης εκτός από τη σχέση με την ΕΥΠ, ήταν υπεύθυνος για τη σχέση με τα ΜΜΕ. Υπήρχαν δύο ρόλοι σε ένα πρόσωπο και αν χτυπούσαν τον Δημητριάδη ως προς το ένα θέμα ίσως να έκανε ζημιά για τη σχέση που είχαν για το άλλο».

«Ο Θεός είναι μεγάλος»: Η στιγμή που διασώστες βρίσκουν ζωντανό κάτω από τα συντρίμμια

«Ο Θεός είναι μεγάλος»: Η στιγμή που διασώστες βρίσκουν ζωντανό κάτω από τα συντρίμμια

24χρονος ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια την ώρα που δημοσιογράφος έδινε το ρεπορτάζ του από…

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Οκτώ χρόνια από την τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Οκτώ χρόνια από την τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τον χαμό του Κρητικού σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, όπου,…