Τελικά, τίνος είναι οι αντι-εμβολιαστές; Βορίδης απέναντι από Γεωργιάδη (video)

Ο Μάκης Βορίδης τους «χρεώνει» στην ακροδεξιά και ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Αριστερά

5091744

Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πέρασαν απ’ όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ κατά την διάρκεια της πρωινής παρουσίας του στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» του Open, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικές αντιπολίτευσης ότι «φλερτάρει» και σιγοντάρει τους αντι-εμβολιαστές. 

Μάλιστα ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημείωσε ότι πρόκειται για ένα πρωτοφανές φαινόμενα που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με ότι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο. Όπως ο ίδιος σημείωσε «Στην Ελλάδα έχουμε ένα πρωτοφανές φαινόμενο. Οι κυριότεροι εκπρόσωποι των αντιεβολιαστών είναι στην αριστερά. Είναι ο Πολάκης, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την κρίσιμη ώρα να υποκρίνεται ότι δεν ακούει ή τι κάνει ο κ. Πολάκης».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα εδώ:

Βέβαια, λίγες μέρες αργότερα, και μετά το χθεσινό προγραμματισμένο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, οι βεβαιότητες του Άδωνι Γεωργιάδη διαψεύστηκαν από τον Μάκη Βορίδη.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Δημήτρη Οικονόμου, αν όντως ο κόσμος του αντι-εμβολιαστικού κινήματος προέρχεται από την δεξιά πολυκατοικία και τα άκρα της Πολυκατοικίας, ο Μάκης Βορίδης απάντησε ξεκάθαρα ότι: «Η εικόνα που είχα εγώ για χθες, ήταν αυτή».

Μάλιστα, οι διαφωνίες του Βορίδη με τις «αναλύσεις» του Γεωργιάδη συνεχίστηκαν με τον πρώτο να σημειώνει ότι «αυτό δεν είναι Ελλάδα, αυτό είναι Γερμανία, είναι Γαλλία», αμφισβητώντας έτσι ανοιχτά τον Υπουργό Ανάπτυξης που παρατηρούσε παγκόσμια πρωτοτυπία να πορεύεται χέρι-χέρι ένα κόμμα της Αριστεράς με τους αντι-εμβολιαστές.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

Τελικά, τίνος είναι οι αντί-εμβολιαστές; Η κυβέρνηση φαίνεται να μην έχει ξεκάθαρη απάντηση όσον αφορά μια κρίσιμη μάζα κόσμου που στρέφει τα πυρά της ενάντια σ’ αυτήν. Μάλιστα, οι διαφορετικές αναλύσεις πρωτοκλασάτων στελεχών, δεν μαρτυρούν μονάχα την αμηχανία των ίδιων αλλά, το σημαντικότερο, μαρτυρούν το συνολικό αδιέξοδο στο οποίο μέρα με τη μέρα εγκλωβίζεται ολοένα και περισσότερο η κυβέρνηση, που ελλείψει σχεδίου, οδηγείται σε πολυγλωσσία και συγκεχυμένες τοποθετήσεις

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους