"Το τελευταίο ποντιακό ανέκδοτο": Κατηγορείται αυτός που προστάτεψε τον Κουμουτσάκο

Με ποντιακό ανέκδοτο μοιάζει η δίωξη για δύο κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος που άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του 24χρονου,…

koumoutsakos2 0

Με ποντιακό ανέκδοτο μοιάζει η δίωξη για δύο κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος που άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του 24χρονου, ο οποίος φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο  να προστατεύει τον Γιώργο Κουμουτσάκο από την επίθεση των τραμπούκων.

Η εκτίμηση ωστόσο της Αστυνομίας, βάσει των βίντεο από την επίθεση στον βουλευτή, είναι πως ο 24χρονος είχε σκοπό να καθυστερήσει τη φυγή του κ. Κουμουτσάκου, και για το λόγο αυτό όταν πιάνει το βουλευτή αντί να τον οδηγήσει προς τους αστυνομικούς, τον οδηγεί προς το μέρος των διαδηλωτών.

Βέβαια, στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο 24χρονος δέχεται εκτός από γροθιές και αντικείμενα, προστατεύοντας τον. κ. Κουμουτσάκο, κάτι που απ’ ό,τι φαίνεται δεν συνυπολόγισε η Αστυνομία. Επίσης, την ώρα της επίθεσης όταν τα αντικείμενα και οι γροθιές πέφτουν είτε στο δικό του είτε στο κεφάλι του βοπυλευτή, είναι απορίας άξιο το πώς κάποιος μπορεί να έχει τόση διαύγεια για να οδηγήσει το θύμα της επίθεσης προς την αστυνομία.

Αξίζει να προστεθεί πως κατά την προσαγωγή του στον Εισαγγελέα το Σάββατο, βρέθηκαν στο πλευρό του πολλά μέλη ποντιακών σωματείων, δηλώνοντας την αντίθεσή τους για τη δίωξη του 24χρονου.

Τί λέει ο ίδιος

Ο 24χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, πρόσθεσε ότι δεν περίμενε ότι θα ακολουθήσει κόσμος από πίσω τους ώστε να χτυπήσουν το βουλευτή, ενώ αναφερόμενος στο νεύμα που φαίνεται να κάνει με το χέρι του επισήμανε ότι ήταν μία κίνηση που έκανε ενστικτωδώς και ότι θα πρέπει να ξαναδεί το βίντεο ώστε να θυμηθεί την κίνηση του χεριού του.

Τέλος, ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook χαρακτηρίζει το γεγονός ως το «τελευταίο ποντιακό ανέκδοτο», ενώ ο Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε πως θα είναι μάρτυρας υπεράσπισης του 24χρονου που τον προστάτεψε.

 

 

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Screenshot 2024 05 04 184604

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Βραζιλία έχουν στοιχίσει τη ζωή…

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

androulakis

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα…