Τελεσίγραφο της Ρωσίας: «Έχετε λίγες ώρες να παραδώσετε την Μαριούπολη»

«Oι αρχές της Μαριούπολης έχουν τώρα την ευκαιρία να κάνουν μια επιλογή»

FOUbJiRWUAE518H 1

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, το Ρωσικό υπ. Άμυνας έδωσε προθεσμία μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ουκρανία, για να δώσει την απάντησή της για παράδοση της πόλης, όπως αναφέρει το πρακτορείο Ria. Ωστόσο θεωρείται απίθανο να υπάρξει παράδοση.

 «Oι αρχές της Μαριούπολης έχουν τώρα την ευκαιρία να κάνουν μια επιλογή και να περάσουν στο πλευρό του λαού, αλλιώς το στρατιωτικό δικαστήριο που τους περιμένει θα είναι απλά πολύ λίγο σε σχέση με αυτό που τους αξίζει για τα τρομερά εγκλήματά τους, τα οποία η ρωσική πλευρά τεκμηριώνει πολύ προσεκτικά», δήλωσε νωρίτερα την Κυριακή ο επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου της Διοίκησης Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, συνταγματάρχης Μιχαήλ Μιζίντσεφ.

Υπενθυμίζεται πως από το πρωί ο Δήμαρχος της Μαριούπολης κατήγγειλε πως οι Ρώσοι απαγάγουν αμάχους και τους μεταφέρουν σε φιλορωσικές περιοχές.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν αναφορές πως τα ορφανά παιδιά που ήταν εγκλωβισμένα σε σανατόριο μεταφέρθηκαν από τους Ρώσους στο Ντόνετσκ, απ’ όπου και προέρχονται.

Οι κινήσεις αυτές εάν επιβεβαιωθούν, δείχνουν πως οι Ρώσοι «άδειαζαν» όσο μπορούσαν την πόλη, προκειμένου να προετοιμάσουν συντριπτικό χτύπημα, κι έτσι τώρα εκδίδουν αυτό το τελεσίγραφο.

Πηγή φωτογραφίας: twitter

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»