«Τελεσίγραφο» αλλά Θάτσερ… ο Μητσοτάκης: «Διακόπτω την Super League αν δεν συνετιστούν και και Grexit»!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ρόλο Θάτσερ...  έθεσε θέμα Grexit εάν δεν πέσουν οι τόνοι μεταξύ των παραγόντων στο ελληνικό ποδόσφαιροκαι απαίτησε μνημόνιο συνεργασίας αλλιώς διακοπή της Super League  

5019727

«Προειδοποιώ όσους δυναμιτίζουν κοινωνική ομαλότητα να ξεχάσουν τα σχέδια τους. Η κυβέρνηση έχει τρόπο να προστατέψει την κοινωνία και θα απαντήσει κατάλληλα» τόνισε και πρόσθεσε: Οι ελληνικοί σύλλογοι θα αποκλειστούν από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση και οι ιδιοκτήτες τους θα χάσουν τα έξοδα τους. Στην περίπτωση που το άρρωστο κλίμα συνεχιστεί επί μακρόν θα αναγκαστούμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Καλύτερα κανένα πρωτάθλημα παρά αυτό πουν έχουμε τωρα».

«Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα  από το  ποδόσφαιρο…»

«Πληγώνεται η χώρα από μια ποδοσφαιρική βεντέτα, για την ακρίβεια από μια επιχειρηματική και προσωπική αντιπαλότητα. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο. Μίζερη επικαιρότητα, την ώρα που η χώρα ανακτά διεθνώς την αξιοπιστία της, στην οικονομία, πληγώνεται από μια ποδοσφαιρική βεντέτα. Επιχειρηματική και προσωπική αντιπαλότητα που απειλεί να απλωθεί και στην κοινωνία. 20 χρόνια το ποδόσφαιρο ταλανίζεται από τέτοια γεγονότα και καμία κυβέρνηση δεν το αντιμετώπισε με θάρρος;, ούτε η δική σας.

Η φωτεινή Ελλάδα 21ου αιώνα δεν μπορεί να φυλακίζεται σε μία γκρίζα κερκίδα. Να μην επιτρέψουμε σε καμία μάχη ιδιωτικών συμφερόντων να σκεπάσει τη μάχη που δίνει ο Έλληνας για να προκόψει».

Για την τροπολογία είπε ότι ήταν «μια κίνηση καταλλαγής. Η Πολιτεία ψήφισε τη ρύθμιση με σκοπό να αμβληθούν οι αντιδράσεις από μια γνωμοδότηση της ΕΕΑ. Η παρανομία θα οδηγεί στην τιμωρία και όχι στην εξόντωση. Συμφωνείται ή διαφωνείται. Μιλάμε για μια παρέμβαση για να πέσουν οι τόνοι. Για την υπόθεση θα επιληφθεί η αθλητική δικαιοσύνη».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…