Newsroom

Newsroom

Τελείωσε η «ασυλία» του Ζόρντι Μπερτομέου στην Euroleague

Σε νέα εποχή μπαίνει πλέον η Euroleague μιας και στην πιο κρίσιμη Γενική Συνέλευση των μετόχων που διεξήχθη στην Βαρκελώνη αποφασίστηκε ότι οι ομάδες μπαίνουν στο Δ.Σ. της διοργάνωσης και θα συμμετέχουν σε όλες τις αποφάσεις που θα παίρνονται.

5c20e7e7cd3a1819ca187d1f

Ριζικές αλλαγές στην Euroleague, με το «εν λευκώ» του Ζόρντι Μπερτομέου να τελειώνει με τις επτά ομάδες (ανάμεσα τους ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Ολυμπιακός) να δικαιώνονται για όσα ζητούσαν με την επιστολή τους. Συγκεκριμένα, στην πιο κρίσιμη Γενική Συνέλευση των μετόχων που διεξήχθη στην Βαρκελώνη αποφασίστηκε ότι οι ομάδες μπαίνουν στο Δ.Σ. της διοργάνωσης και θα συμμετέχουν σε όλες τις αποφάσεις που θα παίρνονται.

Κάτι το οποίο σημαίνει ότι τελειώνει το «εν λευκώ» του Ζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν έδινε λογαριασμό για τίποτα μιας και αποφάσισε μόνος του για αγωνιστικά και οικονομικά ζητήματα που άπτονται πχ του format ή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ή των χορηγικών συμφωνιών.

Το μπλοκ των εφτά ομάδων (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ, Αρμάνι, Εφές, Ζαλγκίρις) που συναντήθηκε στην Αθήνα ταξίδεψε στη Βαρκελώνη με σκοπό να γίνει ένα ραντεβού στα …φανερά με τον εκτελεστικό διευθυντή της λίγκας και τους μετόχους και το κατάφερε με τις αποφάσεις να δείχνουν ότι πλέον η διοργάνωση μπαίνει σε μια νέα εποχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο των μετόχων της ECA συναντήθηκε στη Βαρκελώνη

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Απριλίου, τα μέλη – μέτοχοι του Διοικητικού Συμβουλίου της ECA συμφώνησαν στα κάτωθι:

– Κι οι έντεκα ομάδες παραμένουν πλήρως αφοσιωμένες στην ενότητά τους ως πυλώνες της συλλογικής ιδιοκτησίας τους και είναι πεπεισμένες πως αυτή ακριβώς η ενότητα είναι που έφερε επιτυχία τα τελευταία είκοσι χρόνια.

– Κι οι έντεκα ομάδες παραμένουν αφοσιωμένες στο όραμά τους να κάνουν όλα τα απαραίτητα κοινά βήματα για να συνεχίσουν το χτίσιμο αυτής της επιτυχίας, οδηγώντας τις διοργανώσεις σε νέα ύψη.

– Η EuroLeague Basketball θα προτείνει μέτρα προκειμένου να ενσωματωθούν περαιτέρω κι οι έντεκα ομάδες στην διοικητική δομή όλων των συλλογικών περιουσιακών στοιχείων, στο προσεχές Συμβούλιο των μετόχων της ECA».

 

  •  

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…