Newsroom

Newsroom

«Τελειώνει» τον Κικίλια ο Μητσοτάκης;

Ετοιμάζουν ρόλο αποδιοπομπαίου τράγου στον Κικίλια

mitsotakis kikilias

Για πληροφορίες που θέλουν τον υπουργό Υγείας να εξωθείται σε παραίτηση από το Μαξίμου κάνει λόγο σε άρθο της η avgi.gr.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, «ετοιμάζουν ρόλο αποδιοπομπαίου τράγου στον Κικίλια» σημειώνοντας ότι «πανικό και νευρικότητα πυροδοτεί στο πρωθυπουργικό επιτελείο ο εκτροχιασμός της πανδημίας, με τους ενοίκους του Μαξίμου να σπεύδουν να πετάξουν την «καυτή πατάτα» των ευθυνών στον Βασίλη Κικίλια για «τους άστοχους χειρισμούς στο θέμα των ιδιωτών γιατρών σε μια συγκυρία που κλονίζεται το ΕΣΥ». 

Γαλάζιοι παράγοντες, συνομιλώντας με την ΑΥΓΗ, δεν αποκλείουν την αποπομπή ή εξώθηση σε παραίτηση του Β. Κικίλια στην «απευκταία περίπτωση της πλήρους καθίζησης του ΕΣΥ», εννοώντας ότι το Μαξίμου «ίσως αναζητήσει στην κεφαλή τού πιο κομβικού υπουργείου τον αποδιοπομπαίο τράγο».

Στην παρούσα φάση, ο αρμόδιος υπουργός θα ελαττώσει -έπειτα από εντολή του πρωθυπουργού- τις δημόσιες εμφανίσεις του στα ΜΜΕ αφήνοντας τον αντίστοιχο επικοινωνιακό χώρο στον «έμπιστο»  Άκη Σκέρτσο, που ήδη αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στην κυβερνητική βιτρίνα, και τον Βασίλη Κοντοζαμάνη. Υπενθυμίζεται άλλωστε πως ήδη από τον «κουτσουρεμένο» ανασχηματισμό τού Αυγούστου σημαντικό μέρος τού χαρτοφυλακίου του Β. Κικίλια μεταφέρθηκε στους υφυπουργούς του.

Πηγή: avgi.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…