Τεχνολογικά εξελιγμένοι μαζικοί βιασμοί: Η αποκάλυψη του Documento που θα συζητηθεί

Μια μεγάλη αποκαλυπτική δημοσιογραφική έρευνα φέρνει στο φως αύριο το Documento, αναφορικά με τη δημοσίευση εκατοντάδων φωτογραφιών ανήλικων κοριτσιών και γυναικών.

Ύστερα από καταγγελία που έγινε στο koutipandoras.gr, η δημοσιογραφική ομάδα εντόπισε διαδικτυακό χώρο όπου με απόλυτη ταξινόμηση και οργάνωση δημοσιεύονταν και μοιράζονταν φωτογραφίες γυναικών σε προσωπικές στιγμές, αναφέροντας μάλιστα, στις περισσότερες περιπτώσεις και το ονοματεπώνυμο της κάθε κοπέλας.

Άμεσα δημοσιογράφοι του Documento και του koutipandoras.gr μετέβησαν στην Εισαγγελία όπου παρέδωσαν όλο το υλικό που περιήλθε σε γνώση της εφημερίδας, με την ελπίδα οι γυναίκες αυτές να προστατευτούν.

Πρόκειται για «συλλογή» ενός πολύ μεγάλου αριθμού γυναικών, «ανοιχτή» σχεδόν για τους πάντες, έτοιμη να «φιλοξενήσει» και περισσότερο υλικό για να ικανοποιήσει την ψυχρή εκδικητικότητα κάποιων, την ηδονοβλεψία κάποιων άλλων και -ίσως- την εμπορευματοποίηση των φωτογραφιών και των προσωπικών πληροφοριών των γυναικών για οικονομικό όφελος των θυτών.

Παράλληλα αποκαλύπτουμε τις κυνικές συνομιλίες χρηστών του διαδικτύου όπου ζητάνε πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό συγκεκριμένων γυναικών, τις οποίες στοχοποιούν με πρωτοφανή τρόπο.

Στο Documento που κυκλοφορεί αύριο Κυριακή, διαβάστε ολόκληρη τη σοκαριστική δημοσιογραφική έρευνα.

Λας Βέγκας: Πυροβολισμοί με πολλά θύματα στο πανεπιστήμιο της Νεβάδα – Νεκρός ο δράστης

Λας Βέγκας: Πυροβολισμοί με πολλά θύματα στο πανεπιστήμιο της Νεβάδα – Νεκρός ο δράστης

Οι αρχές του Πανεπιστημίου εξέδωσαν ανακοίνωση, προειδοποιώντας τους φοιτητές και το προσωπικό για αναφορές πυροβολισμών,…

Αράχωβα: Στο «κάδρο» των αρχών, πρώην παίκτης ριάλιτι για την κτηνωδία με τον Όλιβερ

Αράχωβα: Στο «κάδρο» των αρχών, πρώην παίκτης ριάλιτι για την κτηνωδία με τον Όλιβερ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την κτηνωδία του χάσκι στην Αράχωβα, καθώς σύμφωνα με…