Τέμπη: Τι γίνεται με τους τραυματίες – Σε ΜΕΘ νοσηλεύονται 6 άτομα

Ανάμεσα στους βαριά τραυματίες είναι ένας 22χρονος φοιτητής που είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας

AP - Τεμπη

Στους 57 ανέρχονται οι επιβεβαιωμένοι νεκροί που έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής από τα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, ενώ οι αγνοούμενοι είναι 56, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση της Πυροσβέστικης.

Όσον αφορά τους τραυματίες, 48 παραμένουν για νοσηλεία και 6 άτομα νοσηλεύονται σε ΜΕΘ. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο της ΕΡΤ Σοφία Πατραμάνη, έχουν αρχίσει και παίρνουν εξιτήριο αρκετοί τραυματίες.

Στα νοσοκομεία της Λάρισας έχουν παραμείνει 29 ασθενείς, 14 στο Πανεπιστημιακό και 15 στο Γενικό Νοσοκομείο ενώ στο ΑΧΕΠΑ 6 ασθενείς.

Ανάμεσα στους βαριά τραυματίες είναι ένας 22χρονος φοιτητής που είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας, που είναι σε κρίσιμη κατάσταση με σοβαρά τραύματα. Επίσης, στο Παπαγεωργίου έχουν μεταφερθεί δύο άτομα: ένας 22χρονος εγκαυματίας και μία άλλη πολυεγκαυματίας. Ακόμα τρεις σοβαρά τραυματίες νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

οπαδικη βια 1

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

Οι δράστες τους έριξαν στο έδαφος και τους ξυλοκοπούσαν με μανία, ενώ φεύγοντας πήραν τις…