Newsroom

Newsroom

Τέμπη: «Πληρώνω τις κυβερνήσεις για να μου σκοτώνουν το παιδί» – Συγκλονίζει μητέρα θύματος (Video)

«Οι γιατροί στη Λάρισα έκλαιγαν μαζί μας» - Η μητέρα της 20χρονης περιέγραψε τις στιγμές μετά την είδηση για τη σύγκρουση των τρένων.

EK - Τεμπη

Mητέρα 20χρονης που έχασε τη ζωή της στο τραγικό σιδηροδρμοικό δυστύχημα στα Τέμπη βγήκε στον αέρα εκπομπής και εξέφρασε την οργή της.

Όπως είπε, η κόρη της σπούδαζε στο διεθνές πανεπιστήμιο ειδικής αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Πιθανότατα βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι την ώρα της σύγκρουσης.

Η μητέρα της 20χρονης περιέγραψε τις στιγμές μετά την είδηση για τη σύγκρουση των τρένων. Τελευταία φορά μίλησε με την κόρη της γύρω στις 9 το βράδυ, που της είπε ότι θα έχει καθυστέρηση το δρομολόγιο και θα φτάσουν γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα.

«Μας έκανε μια κλήση 23.14 αλλά δεν υπήρχε σήμα, δεν ακούγαμε τίποτα», είπε η μητέρα.

Αμέσως πήγε στο νοσοκομείο της Λάρισας για να ενημερωθεί. Ούσα και η ίδια γιατρός είπε ότι γνωρίζει πώς είναι να δουλεύουν σε τέτοιες συνθήκες. «Το νοσοκομείο έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Οι συνάδελφοι έκλαιγαν μαζί μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την αντιμετώπιση του συμβάντος από την κυβέρνηση και τα μέτρα που ελήφθησαν, είπε: «Εγώ ταλαιπωρούμαι από τις κυβερνήσεις που τις πληρώνω για να μου σκοτώνουν το παιδί. Η αηδία έχει και ένα όριο.»

Δείτε το βίντεο:

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…