Newsroom

Newsroom

Τέμπη – πατέρας διδύμων: «Γιατί να συναντήσω τον Καραμανλή; Αυτόν που έλεγε τα τρένα ασφαλή;» (video)

«Κανείς από τους 16 της Εξεταστικής δεν έχει πάει στα Τέμπη, δεν ξέρουν καν που πέφτουν», ανέφερε ο πατέρας που έχασε τις δύο δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στα Τέμπη

Τέμπη 2

Ο Νίκος Πλακιάς έχασε τις δύο δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και σήμερα (13/03) μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας που έχασε τόσο άδικα τρία κορίτσια, ανέφερε πως δεν του έκαναν εντύπωση τα αποτελέσματα της Εξεταστικής, τα οποία βρήκε μάλιστα δεδομένα.

Τέμπη – Πατέρας θύματος: «Βρέθηκε DNA και κόκαλα, δε γλιτώνουν τα κάγκελα δύο βουλευτές της ΝΔ» (video)

Ενώ όπως είπε το μόνο σημείο που τον «χαροποιεί» από αυτή την διαδικασία είναι ότι ο κόσμος κατάλαβε ποια πραγματικά είναι τα άτομα που έχουν να κάνουν οι οικογένειες, τα οποία στην πραγματικότητα δεν έχουν ιδέα ούτε για το περιστατικό αλλά ούτε και για τον γεωγραφικό τόπο που σημειώθηκε.

«Η εξεταστική ήταν αναμενόμενη, δεν μου λέει κάτι. Φταίει ο σταθμάρχης, οι δύο μηχανοδηγοί και εμείς που στείλαμε τα παιδιά μας.

Το μόνο που κερδίσαμε είναι πως ο απλός κόσμος κατάλαβε πως οι 16 της επιτροπής της Εξεταστικής ήταν άσχετοι.

Κανείς από τους 16 της Εξεταστικής δεν έχει πάει στα Τέμπη, δεν ξέρουν καν που πέφτουν», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πλακιάς.

«Δεν έχω συναντήσει τον κ. Καραμανλή ποιόν να συναντήσω, αυτόν που μας έλεγε ότι τα τρένα είναι ασφαλή;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια.

«Είναι δυνατόν εγώ σαν ελεύθερος επαγγελματίας να γνωρίζω περισσότερα από τους αρμόδιους;», σημείωσε τονίζοντας πως θα ακολουθήσουν και άλλες μηνύσεις σε πολιτικά πρόσωπα.

Στο κλείσιμο της συνέντευξης ο Νίκος Πλακιάς μίλησε για το πως βιώνει την απώλεια των κοριτσιών του χρόνο μετά και αυτό που σημείωσε είναι ότι «Δεν ισχύει ότι ο χρόνος γιατρευεί» και θα συνεχίσουν τον αγώνα όσος χρόνος και αν χρειαστεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη – Πατέρας θύματος: «Βρέθηκε DNA και κόκαλα, δε γλιτώνουν τα κάγκελα δύο βουλευτές της ΝΔ» (video)

Αριδαία: 19χρονος και 21χρονος τα θύματα του τροχαίου – Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κολώνα (εικόνες)

Εκανε στάση στο μαγαζί του Ρέμου ο Άδωνης πριν τα απογευματινά χειρουργεία

Διεκόπη ξαφνικά η δίκη στο ΚΕΕΛΠΝΟ μετά από έκτακτο ιατρικό συμβάν – Ζήτησαν γιατρό και έσπευσε ο Πολάκης