Στο σημείο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών βρέθηκαν την Κυριακή (9/3) συμβολικά εκατοντάδες μοτοσικλετιστές και δρομείς, οι οποίοι ενώθηκαν εκεί με γονείς και συγγενείς των θυμάτων, αλλά και απλούς πολίτες που επισκέπτονται καθημερινά το μέρος, αφήνοντας ένα λουλούδι ή ανάβοντας ένα κερί στη μνήμη των 57 θυμάτων.
Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι, περισσότεροι από 1.000 μοτοσικλετιστές αφίχθησαν στον τόπο της τραγωδίας. Είχαν ξεκινήσει πορεία λίγο μετά τις 10:30 το πρωί από τα διόδια των Μαλγάρων, με πρωτοβουλία της Ελληνικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας.
Μία ώρα μετά, δρομείς από ολόκληρη τη χώρα που συμμετείχαν στο «Δρόμο Μνήμης» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Φαλάνης για δεύτερη χρονιά, έφτασαν επίσης στα Τέμπη, έχοντας ξεκινήσει τη διαδρομή τους από το εργοστάσιο ζάχαρης κοντά στη Φαλάνη.
Διαβάστε επίσης:
Παναθηναϊκός: Οργανωμένο έγκλημα στους κύκλους των «οργανωμένων» οπαδών αποκαλύπτει ανακοίνωση συνδεσμιτών
ΕΦΕΤ: Ανάκληση τυριών από τον Σκλαβενίτη – Βρέθηκε παθογόνος μικροοργανισμός