Τέμπη: Οργή Πλακιά για Παπακώστα: «Συμμετείχατε σε μια παρωδία – Όσο εύκολα ανεβήκατε, τόσο εύκολα θα πέσετε»

Με ανάρτησή του, ο Νίκος Πλακιάς επιτέθηκε δριμύτατα στην υφυπουργό, καταγγέλλοντας τη στάση της σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη

Τέμπη

Οργή έχει προκαλέσει στους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη η στάση και οι δηλώσεις συγκεκριμένων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ιδιαίτερα κυβερνητικών αξιωματούχων και βουλευτών που συμμετείχαν στην εξεταστική επιτροπή.

Μεταξύ αυτών, η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα φαίνεται να έχει κάνει τις πιο προκλητικές δημόσιες τοποθετήσεις, εμφανιζόμενη σε τηλεοπτικές εκπομπές και υπερασπιζόμενη τα όσα συνέβησαν στην εξεταστική επιτροπή.

Να σημειωθεί ότι ακόμη και ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι η διαδικασία αυτή «δεν ήταν και η καλύτερη στιγμή του κοινοβουλίου».

Οι πρόσφατες δηλώσεις της στο Action24 προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του Νίκου Πλακιά, ο οποίος έχασε δύο κόρες και μία ανιψιά στην τραγωδία στα Τέμπη.

Με ανάρτησή του, επιτέθηκε δριμύτατα στην υφυπουργό, καταγγέλλοντας τη στάση της και προειδοποιώντας την ότι η ταχεία ανέλιξή της – καθώς έγινε υφυπουργός μετά τη συμμετοχή της στην εξεταστική επιτροπή – θα ακολουθηθεί από μια εξίσου απότομη πτώση.

Τέμπη: Η ανάρτηση του κ. Πλακιά

Οι εξελίξεις στο θέμα των ΤΕΜΠΩΝ είναι ραγδαίες τις τελευταίες ημέρες.

Και όμως !!!

Βλέποντας την Κατερίνα Παπακώστα τις τελευταίες ημέρες να περιφέρεται από εκπομπή σε εκπομπή δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος.
Κυρία Παπακωστα μείνετε μακριά από τα ΤΕΜΠΗ και ασχοληθείτε με τα κοινωνικά παντοπωλεία δεν θα σας ενοχλήσω ποτέ !!

Την απάντηση σας την έδωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος του κόμματος σας .

Πήρατε μέρος σε μια παρωδία.

Το αν πάνω σε εμάς γίνεται μια εκμετάλλευση τότε και για εσάς ισχύει το ίδιο .

Σε μια εξεταστική που το μόνο που κάνατε ήταν να γελάτε και να μην δεχόσαστε κανένα ερώτημα και κανέναν ουσιώδη μάρτυρα συμμετείχατε με μεγάλη ικανοποίηση.

ΑΥΤΟ είναι εργαλειοποίηση!!!

ΑΥΤΟ ειναι εκμετάλλευση!!

Και να γνωρίζετε κάτι !!!

Όσο εύκολα έγινε τότε η αναρρίχηση σας τόσο εύκολα θα πέσετε από αυτήν.

Κρατήστε το τελευταίο.

Ειδήσεις σήμερα:

Το… τερμάτισε ο Καπερνάρος: «Δεν ήταν έφοδος, ήταν απροειδοποίητη επίσκεψη» (video)

Θίχτηκε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου από την ανάρτηση της Καρυστιανού: «Υποτιμάτε και προσβάλετε τους θεσμούς»

Βίντεο ντοκουμέντο από Τέμπη: Την ώρα του μπαζώματος βρίσκουν προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων

Θέμης Σοφός: Βάζει τον Μητσοτάκη στο κάδρο των ευθυνών για τα Τέμπη – Τι δήλωσε

Καιρός: Το σύστημα «ΗΡΑΚΛΗΣ» φέρνει «πολική κατεβασιά» – Πότε θα χτυπήσει

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Με χορό …απαντά η Αφροδίτη Λατινοπούλου στους επικριτές της – Στον ρυθμό του Anxiety (video)

Λατινοπούλου

Με χορό …απαντά η Αφροδίτη Λατινοπούλου στους επικριτές της – Στον ρυθμό του Anxiety (video)

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, η ευρωβουλευτής εμφανίζεται να χορεύει, αδιαφορώντας για όσα «λένε…

Συγκλονιστικό βίντεο από το τροχαίο στο Περιστέρι – Η στιγμή της σύγκρουσης του ταξί με το ΙΧ

perist t

Συγκλονιστικό βίντεο από το τροχαίο στο Περιστέρι – Η στιγμή της σύγκρουσης του ταξί με το ΙΧ

«Φως» στις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος με τον νεκρό οδηγό ταξί στη Θηβών ρίχνουν νέα…

Kαυστικός για ακόμη μια φορά ο Νίκος Παππάς: «Ο Μητσοτάκης βόλεψε όλα τα «πρωτοπαλίκαρά» του στον ανασχηματισμό» (video)

παππας νικος

Kαυστικός για ακόμη μια φορά ο Νίκος Παππάς: «Ο Μητσοτάκης βόλεψε όλα τα «πρωτοπαλίκαρά» του στον ανασχηματισμό» (video)

Οι αιχμηρές του δηλώσεις μετά τα όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες