Τέμπη: O Βαγγέλης Βλάχος τα είπε όλα για το μπάζωμα με μια… φωτογραφία

«Δεν υπήρχε κανένας λόγος για μια τέτοια βιαστική αλλοίωση του χώρου», αναφέρει στην ανάρτησή του ο αδερφός του Βαΐου Βλάχου που έχασε τη ζωή του στο έγκλημα στα Τέμπη

Τέμπη 1

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από το έγκλημα στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, με τα ερωτήματα γύρω από την προσπάθεια συγκάλυψης συνεχώς να πληθαίνουν, με κυριότερο από αυτά το ανεξήγητο και βιαστικό μπάζωμα στον τόπο της τραγωδίας.

Ο Βαγγέλης Βλάχος, αδελφός του Βαΐου, που έχασε τη ζωή του τη μοιραία νύχτα, ανήρτησε μια φωτογραφία και όπως τονίζει στο X (πρώην twitter) «η γραμμή ανόδου δεν είχε κανένα σοβαρό πρόβλημα μετά τη σύγκρουση στα Τέμπη, πέρα από τη διακοπή ηλεκτροδότησης και κάποιες παραμορφώσεις.

Επομένως, και αν ήθελαν να συνεχίσουν να κινούνται τουλάχιστον τα εμπορικά τρένα το συντομότερο δυνατό, αυτό θα μπορούσε να γίνει με την επισκευή αυτών των μικρών προβλημάτων και με μονοδρόμηση μεταξύ Λάρισας και Λιτοχώρου (ή κάποιο αντίστοιχο σταθμό)».

Και σημειώνει πως «με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να συνεχιστεί η έρευνα στο πεδίο των συντριμμιών και της πυρκαγιάς για όσο χρόνο ήταν αναγκαίο».

Ο Βαγγέλης Βλάχος προσθέτει πως« φυσικά, υπάρχουν και άλλες λύσεις που επιτρέπουν το ίδιο αποτέλεσμα».

«Δεν υπήρχε κανένας λόγος για μια τέτοια βιαστική αλλοίωση του χώρου. Αυτή η άμεση αλλοίωση του χώρου είχε τα εξής σοβαρά αποτελέσματα:

  • Να μην βρεθεί η αγνοούμενη.
  • Να μην περισυλλεχθούν όλα τα υπολείμματα των ταυτοποιημένων θυμάτων.
  • Να μην γίνουν όλες οι χημικές αναλύσεις στο πεδίο.
  • Να μην υπάρξει χαρτογράφηση και φωτογράφιση του χώρου.

Κανένα από τα επιχειρήματα που έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής για να εξηγήσουν αυτήν την παρέμβαση δε στέκει και ούτε εξηγεί τη βιασύνη», τονίζει ο Βαγγέλης Βλάχος.

Ενώ την ίδια στιγμή αναρωτιέται «αλήθεια, υπάρχει έστω μια φωτογραφία ενός γερανού να επιχειρεί στο σημείο ΜΕΤΑ από τη διαμόρφωση του χώρου;»

Ειδήσεις σήμερα:

Σκάνδαλο μεγατόνων σε γνωστή Μονή στην Κύπρο: «Σόδομα και Γόμορρα», χρηματοκιβώτιο και… ψεύτικο μύρο

Άννα Μαρία Βέλλη: Δημοσιογράφος την «κυνήγησε» για μια δήλωση μετά από όσα είπε ο Μακρής – Η αντίδραση της φίλης της (video)

Κουτσούμπας: Η απίστευτη δήλωση στη Βουλή – «Τα δίδακτρα στο Πανεπιστήμιο αναγκάζουν φοιτήτριες να αναζητήσουν sugar daddies» (video)

Οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ ξυλοκόπησαν άνδρα με παλαιστινιακή σημαία στο Σύνταγμα (Video)