H απεργιακή κινητοποίηση για την 28η Φεβρουαρίου είναι τεράστια, ενώ κλείνουν το ένα μετά το άλλο νυχτερινά κέντρα και θέατρα, τα οποία ενημερώνουν το κοινό τους πως θα συμμετέχουν και εκείνα στις συγκεντρώσεις για το έγκλημα στα Τέμπη, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στις 57 ψυχές που χάθηκαν τόσο άδικα.
Ασφαλώς για τα θέατρα έχει ήδη κηρύξει απεργία το ΣΕΗ το οποίο έλαβε την απόφαση να συμμετέχει στην γενική απεργία που έχουν κηρύξει οργανώσεις και συνδικάτα για την δεύτερη επέτειο από το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.
Έτσι το βράδυ της Κυριακής (23/02) στο φινάλε της παράστασης «Ένας ήρωας με παντούφλες», στο θέατρο Βέμπο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο Παύλος Ορκόπουλος διάβασε την ανακοίνωση του ΣΕΗ για την συμμετοχή των ηθοποιών στην γενική απεργία της Παρασκευής αποσπώντας τα χειροκροτήματα του κοινού πριν την τελική υπόκλιση.
«Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους εργαζόμενους, με τις ομοσπονδίες και τα Σωματεία, με τους σπουδαστές και μαθητές, με όλους εσάς και φυσικά με τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών.
Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε, δεν ανεχόμαστε τη συγκάλυψη που επιχειρείται από την πρώτη κιόλας ημέρα», ανέφερε από σκηνής ο Παύλος Ορκόπουλος.
Διαβάστε επίσης:
Καρυστιανού: Η απάντηση για την επιμέλεια των παιδιών της – «Το θεώρησα χτύπημα κάτω από τη μέση»
Αλέξης Κούγιας: Η κατάσταση του είναι πολύ κρίσιμη – Η ανακοίνωση της οικογένειάς του
Ασλανίδης κατά Ψαριανού: «Ποια είναι αυτή η αρσενική πόρνη που επιτίθεται σε μάνες;» (video)