Newsroom

Newsroom

Τέμπη: Ελεύθερος με εγγύηση 900 χιλιάδων ευρώ ο ένατος κατηγορούμενος από την ΕΡΓΟΣΕ

Ελεύθερος, μετά την απολογία του, με εγγύηση 900 χιλιάδων ευρώ αφέθηκε ο ένατος κατηγορούμενος από την ΕΡΓΟΣΕ σχετικά με την σύμβαση 717.

Τέμπη 3

Με την επιβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 900.000 ευρώ αποχώρησε ελεύθερος από το γραφείο της Ευρωπαίας Ανακρίτριας ακόμη ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ που απολογήθηκε για την μη ολοκλήρωση των κρίσιμων έργων για τον σιδηρόδρομο της σύμβασης 717.

Kαρυστιανού: Η ανάρτηση για λυκειάρχη που απαγόρευσε σε μαθητές να τιμήσουν τα θύματα των Τεμπών – «Μην σιωπήσετε ποτέ!»

Ο ένατος κατηγορούμενος από την ΕΡΓΟΣΕ που προσήλθε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού σε απολογία για βαριές κατηγορίες που αφορούν το έργο για την ασφάλεια του σιδηροδρομικού δικτύου, αφέθηκε ελεύθερος με την σύμφωνη γνώμη της δικαστικής λειτουργού και της Ευρωπαίας Εντεταλμένης Εισαγγελέα με την υποχρέωση καταβολής, εντός συγκεκριμένου χρονικού ορίου, 900.000 ευρώ καθώς και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Viral η τουρίστρια influencer για την κατάσταση στα ελληνικά πλοία: «Δεν είχα ιδέα – Να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό» (Video)

Ακρίτα: Ο ΑΝΤ1 «έκοψε» σίριαλ που βασίζεται σε βιβλίο της; Τι αναφέρει η ίδια

Η Κίνα έφτιαξε τη δική της Σαντορίνη με 1 δισ. ευρώ – Δείτε βίντεο από το θέρετρο που θυμίζει Οία (Video)

«Eίμαι κακός στην τηλεόραση ή θα είμαι κακός και στην Ευρωβουλή;» – Η απάντηση Πανόπουλου σε Τριανταφυλλίδη (video)