Τέμπη: Αποστωμοτική απάντηση από τον αδερφό του αδικοχαμένου Βάιου στους επικριτές της Μπέττυς Μπαζιάνα

Η απάντηση στους επικριτές της δημόσιας αγκαλίας της Μπέττυς Μπαζιάνα μαζί με την οικογένειά του αδικοχαμένου Βάιου Βλάχου,

IMG 20230517 WA0011 scaled 1

Ο αδερφός του, του Βάιου Βλάχου, ένα από τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, δίνει μια ηχηρή και συνάμα συγκινητική απάντηση στους επικριτές της επίσκεψης της συντρόφου του Αλέξη Τσίρπα, Μπέτυς Μπαζιάνα στους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.

Ο Βαγγέλης Βλάχος σε μια μακροσκελή ανάρτηση του , τονίζει ότι για τους περισσότερους, σήμερα είναι 4 μέρες πριν τις εκλογές. για τις οικογένεις των θυμάτων, είναι 79 μέρες μετά τα Τέμπη, ενώ ξεκαθαρίζει: «εσείς τα βλέπετε όλα προεκλογικά. Εμείς τα βλέπουμε όλα μετατεμπικά. Τη στιγμή εσείς τους βλέπετε μόνο σαν πολιτικούς σας αντιπάλους. Εμείς τους γνωρίζουμε σαν φίλους. Κάποιες αγκαλιές που απαθανατίζονται δημόσια κλείνουν μια ιστορία αγκαλιών που ξεκίνησε πριν καν ταυτοποιηθεί ο Βάιος. Όταν η μάνα μου ήταν σίγουρη ότι το παιδί της είχε φύγει από κοντά της. Τις έχετε δει δημόσια και τις δύο, αλλά επιλέγετε να στοχεύσετε μόνο τη μία», αφήνωντας αιχμές … σε όλους εκείνους που έσπευσαν να επικρίνουν την επίσκεψη της Μπέτυ Μπαζιάνας όπου επισκέφτηκε την οικογένεια του Βάιου Βλάχου και θέλησε να συλλυπηθεί από κοντά τους γονείς και τα αδέρφια του, αλλά και τό δημόσιο ευχαριστώ της οικογένειας, στο πρόσωπο της συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του ο Βαγγέλης Βλάχος αναφέρει:

«Όταν γονείς έχουν μόλις θάψει το παιδί τους, γυρνάνε στο άδειο σπίτι τους, και βλέπουν (εξαιτίας της βοήθειας κάποιων ανθρώπων) κάτι που τους επιτρέπει να χαμογελάσουν στη χειρότερη μέρα της ζωής τους, νιώθουν την υποχρέωση να τους ευχαριστήσουν δημόσια. Όσοι δεν έχετε νιώσει αυτό το συναίσθημα δεν μπορείτε να καταλάβετε τι εννοώ. Το ίδιο ένιωσα και εγώ πριν από μερικά χρόνια, τις στιγμές που εσείς ασχολούσασταν με άλλες τραγωδίες που μου ζητάτε να σχολιάσω. Γύρισα σπίτι με τις στάχτες του μωρού μου εντελώς κατεστραμμένος. Άνοιξα την πόρτα νιώθοντας ότι θα μπω σε ένα νέο τάφο, αλλά χαμογέλασα. Κάποιοι φίλοι είχαν κάνει αυτό που χρειάζομουν εκείνη τη στιγμή, χωρίς να το ξέρω και να το έχω ζητήσει. Αλλά ήταν αυτό που χρειαζόμουν για να χαμογελάσω μια μέρα που περίμενα ότι θα βυθιζόμουν στο κλάμα. Αυτό που έκαναν για εμένα εκείνη τη μέρα ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που έκαναν για τους γονείς μου συγκεκριμένα πρόσωπα που αυτή τη στιγμή εσείς τους βλέπετε μόνο σαν πολιτικούς σας αντιπάλους. Εμείς τους γνωρίζουμε σαν φίλους. Και στην πορεία βρήκαμε και άλλους σαν αυτούς.

Κάποιοι είναι υπεύθυνοι για το “χαμό” μας. Κάποιοι είναι υπεύθυνοι για το “χαμόγελο” μας. Κάποιοι διέλυσαν την οικογένειά μας. Κάποιοι τη βοήθησαν να γιατρευτεί. Ακόμη και να φταίνε όλοι για όλα τα κακά του κόσμου, κάποιοι θέλουν να είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων μας. Κάποιες αγκαλιές που απαθανατίζονται δημόσια κλείνουν μια ιστορία αγκαλιών που ξεκίνησε πριν καν ταυτοποιηθεί ο Βάιος. Όταν η μάνα μου ήταν σίγουρη ότι το παιδί της είχε φύγει από κοντά της. Τις έχετε δει δημόσια και τις δύο, αλλά επιλέγετε να στοχεύσετε μόνο τη μία.

Ανάμεσα στις δύο αυτές αγκαλιές που ενώνουν 4 γονείς, 2 ζευγάρια, 2 οικογένειες, υπάρχουν άλλες πολλές αγκαλιές, τηλεφωνήματα, μηνύματα και πράξεις σε εμάς και σε άλλες οικογένειες, “αριστερές” και “δεξιές”, που δεν έχουν καταγραφεί δημόσια, αλλά έχουν καταγραφεί στην ψυχή μας.

Για εσάς σήμερα είναι 4 μέρες πριν τις Εκλογές. Για εμάς σήμερα είναι 79 μέρες μετά τα Τέμπη. Εσείς τα βλέπετε όλα προεκλογικά. Εμείς τα βλέπουμε όλα μετατεμπικά. Αντιλαμβανόμαστε πλέον το χώρο και το χρόνο διαφορετικά. Βρίστε εμένα, αλλά μην τολμήσετε να πείτε κουβέντα προς αυτούς που μας βοήθησαν, τα αδέρφια μου και τους γονείς μου. Για να μην κουράζεστε να βρείτε και άλλα ad hominem επιχειρήματα, σας τα δίνω όλα εδώ: Είμαι Έλληνας εκ γενετής, Αργεντίνος εξ επιλογής, είμαι στρέιτ, αριστερός,άθεος, ξέρω με βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει Θεός, δεν έχω πάει στρατό και ούτε θέλω να πάω, είμαι Παναθηναϊκός και Μπόκα, πριν πάρει το Μουντιάλ θεωρούσα το Μαραδόνα καλύτερο του Μέσσι, προτιμώ το μουσακά από το παστίτσιο, το τσίπουρο από το ούζο αλλά χωρίς γλυκάνισο, και στο μεγαλύτερο δίλημμα όλων, προτιμώ το dulce de batata από το dulce de membrillo. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΣΥΡΙΖΑ γιατί εδώ και πολλά χρόνια είμαι εκτός Ελλάδας. Έχω ψηφίσει Λευκό, πολλές φορές ΚΚΕ, μία φορά ΠΑΣΟΚ. Ποτέ τη ΝΔ. Τώρα δε θα ψηφίσω γιατί με στέλνουν στο Χιούστον.»

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ