Newsroom

Newsroom

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της κακοποίησης της 15χρονης

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της κακοποίησης της ανήλικης που βρέθηκε άγρια χτυπημένη και κακοποιημένη στην παραλία Χρυσή Ακτή της Πάρου. Πρόκειται…

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της κακοποίησης της ανήλικης που βρέθηκε άγρια χτυπημένη και κακοποιημένη στην παραλία Χρυσή Ακτή της Πάρου. Πρόκειται για έναν 21χρονο αλλοδαπό ο οποίος εργαζόταν ως κηπουρός σε γειτονική τουριστική επιχείρηση και το δωμάτιό του βρισκόταν σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το σημείο που κακοποιήθηκε η 15χρονη. Η μητέρα της 15χρονης είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή στις αρχές, τον ύποπτο άνδρα, ο οποίος πέρασε δύο φορές μπροστά από τη άτυχη κοπέλα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα ρούχα και το σώμα της ανήλικης, είναι το ίδιο με αυτό που ελήφθη από τον πρασαχθέντα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγες ώρες μετά από το φρικιαστικό περιστατικό, ο ύποπτος έφυγε εσπευσμένα από το νησί με προορισμό την Αθήνα, όπου προσήχθη στο ΑΤ Ομονοίας για άσχετο λόγο με το συμβάν και προέκυψαν τα άλλα στοιχεία. Ο 21χρονος αλλοδαπός επικαλείται ασθένεια συγγενικού του προσώπου.

Η άτυχη 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση στο Αττικό Νοσοκοκομείο και η κατάστασή της παραμένεει κρίσιμη αλλά σταθερή.


Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Screenshot 2024 05 04 184604

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Βραζιλία έχουν στοιχίσει τη ζωή…

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

androulakis

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα…