Newsroom

Newsroom

Ταυτοποιήθηκε η σορός της «Δήμητρας της Λέσβου»

H τροχαία ανακοίνωσε σήμερα στη δικηγόρο της οικογένειας και το Silver Alert ότι ταυτοποιήθηκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα

Screenshot 4 3

Τραγική ήταν η εξέλιξη της υπόθεσης εξαφάνισης της «Δήμητρας της Λέσβου», καθώς ταυτοποιήθηκε σήμερα η σορός της, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η τροχαία στη δικηγόρο της οικογένειας.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του in.gr, η τροχαία ανακοίνωσε σήμερα στη δικηγόρο της οικογένειας και το Silver Alert ότι ταυτοποιήθηκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι υπηρεσίες αρνούνται σθεναρά να δώσουν πρόσβαση στην οικογένεια για εξέταση DNA, πράγμα που εγείρει πολλά ερωτήματα.

Η Δήμητρα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έπεσε θύμα τροχαίου (την άφησαν αιμόφυρτη στην άσφαλτο) πριν δύο μήνες, λίγες ημέρες αφότου έφυγε από το Δρομοκαϊτειο. Η σορός μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο στις 9/4 και παρέμεινε εκεί έως τις 18/05, οπότε και μεταφέρθηκε στον ιατροδικαστή. Λόγω της κακής κατάστασης των ψυγείων, η σορός ήταν αλλοιωμένη.

Η καθυστέρηση της αναγγελίας της εξαφάνισης, σε συνδυασμό με την απόλυτη άρνηση των Αρχών να παραχωρήσουν πληροφορίες και εξέταση DNA στις κοινωνικές υπηρεσίες και την οικογένεια, εγείρει πολύ σημαντικά ερωτήματα, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα και αφήνει αιχμές για τη στάση της ΓΑΔΑ, ενώ παράλληλα κάνει λόγο για στοιχεία που δεν «κολλάνε».

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…