Ταυτοποιημένος ο αποστολέας των SMS σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις Documento για Μαρινάκη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκαν απειλητικό μήνυμα αμέσως μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

mobile

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Δημήτρη Τερζή και της Άντας Ψαρρά, ακόμα ένα επεισόδιο στη σύγκρουση του μεγαλοεφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη με την κυβέρνηση γράφτηκε τις προηγούμενες μέρες, με αφορμή το αφιέρωμα που είχε η εφημερίδα Documento για την εμπλοκή του ίδιου και στενών, πρώην και νυν, συνεργατών του σε μια σειρά από υποθέσεις με τις οποίες ασχολήθηκε και συνεχίζει να ασχολείται η Δικαιοσύνη.

Το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών κάνει λόγο για κοινό απειλητικό τηλεφωνικό μήνυμα που έλαβαν πρώην υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ την ίδια ώρα αναφέρει πως έχει γίνει ταυτοποίηση του αποστολέα του εν λόγω μηνύματος και είναι θέμα χρόνου να αποδειχτεί «ότι δεν πρόκειται για ένα άσχετο πρόσωπο που… περνούσε από τον Πειραιά».

Συγκεκριμένα το απειλητικό μήνυμα, αναφέρει: 

«Ο κόσμος αποδέχεται πιο εύκολα ένα απλό ψέμα από μια πολύπλοκη αλήθεια είπε ο Γάλλος πολιτικός φιλόσοφος Αλέξης Ντε Τοκβίλ. Αυτό θα μπορούσε να είναι το μότο το στίγμα ενός γνωστότερου σε μας Αλέξη (αμπελοφιλόσοφου-παπαρολόγου) του πρωθυπουργού[…] Το χαριτωμένο ευρηματικό χιουμοράκι με το La CASA de papel θα είχε ενδιαφέρον αν δε συνοδευόταν από κόλλυβα. Ακριβώς επειδή την ίδια χρονική στιγμή η λατρεμένη Κυβέρνηση του Βαξεβάνη επειδή δεν έμειναν και πολλά ακόμη νέα μέτρα να πάρει άρχισε να παίρνει μέτρα για ΚΑΣΑ σε όσους γλύτωσαν από Μάνδρα Μάτι αυτοκτονίες γρίπη κ.λπ.

Πρέπει να σου περισσεύει το θράσος η τσογλανιά και η ιταμότητα την ώρα που πατάς πάνω σε φέρετρα το νερό σε πνιγεί και οι φλόγες καίνε ακόμα να επιτίθεσαι στον ΜΑΡΙΝΑΚΗ με μια ακόμα άθλια κακοστημένη σκευωρία γκεμπελίστικες πρακτικές λάσπη με το φτυάρι στον ανεμιστήρα και μαύρη κυνική προπαγάνδα προκειμένου να αλλάξεις την ατζέντα επισκιάζοντας την γκρίζα καθημερινότητα. […]. Πλησιάζει η ώρα της απελευθέρωσης προδότες αριστεροφασίστες νόθα του Στάλιν. Να θυμάστε όμως. Η τελευταία σταγόνα κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει».

Υπενθυμίζεται ότι στο φύλλο του Σαββάτου το Documento, κυκλοφόρησε με το πρωτοσέλιδο: La Casa De Vaggel: Η αυλή Μαρινάκη σε δικογραφίες για εγκληματικές ενέργειες, ενώ στην εφημερίδα υπήρχαν ρεπορτάζ σχετικά με την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του διαιτητή Τζήλου, την απαγωγή δημοσιογράφου από το Χίλτον, την υπόθεση «Noor 1», τα στημένα ποδοσφαιρικά ματς καθώς και το παραδικαστικό με «δικούς μας εισαγγελείς». 

Παράλληλα, κατόπιν της προαναγγελίας της εφημερίδας την Παρασκευή – καθώς οι κυριακάτικες εφημερίδες κυκλοφόρησαν εκτάκτως το Σάββατο λόγω τριημέρου -, τα ξημερώματα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε διάρρηξη στα γραφεία της εφημερίδας Documento. 

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…