Ταυτοποιήθηκε το όπλο του 38χρονου αστυνομικού που βρέθηκε νεκρός στον Υμηττό

Ταυτοποιήθηκε το όπλο που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα του άνδρα στην θέση Κυρα Ελένη της Καισαριανής.

Πρόκειται πράγματι για τον 38χρονο αστυνομικό Αντώνη Δημοτάκη που είχε εξαφανιστεί στις 25 Απριλίου από την περιοχή της Καισαριανής όπου έμενε μόνος του.

Συγγενείς φέρεται να αναγνώρισαν τα ρούχα του παρά το γεγονός ότι αυτά είχαν αλλοιωθεί από τις συνθήκες που επικρατούσαν.

Επίσης, ελήφθη δείγμα  DNA  που ελήφθη από τη μητέρα του άτυχου αστυνομικού για την πλήρη επιβεβαίωση της ταυτότητάς του.

Τι είπε ο ιατροδικαστής

Από την αυτοψία και την νεκροψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής προκύπτει ότι ο σορός έφερε ένα μεγάλο τραύμα εξόδου στο πάνω μέρος του κρανίου γεγονός που δικαιολογεί βολή εξ επαφής από το στόμα με φορά προς τα πάνω. Αύριο, Δευτέρα αναμένεται να γίνει η νεκροτομή που θα δώσει και επιπλέον απαντήσεις στα ερωτήματα που υπάρχουν.

Οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί από την αρχή στη δασική περιοχή του Υμηττού όπου ο αστυνομικός συνήθιζε να αθλείται.

Ο Αντώνης Δημοτάκης είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου δυόμισι μήνες από το σπίτι του στην Καισαριανή, το απόγευμα της  Τρίτης 25 Απριλίου 2017. Μάλιστα, στο σπίτι του είχε βρεθεί το κινητό του, τα κλειδιά του, η ταυτότητά του, το πορτοφόλι του αλλά όχι το υπηρεσιακό του όπλο. Το τελευταίο άτομο που τον είχε δει ζωντανό ήταν ο αδερφός του , ο οποίος τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του στην Καισαριανή.

Ο αρχιφύλακας με καταγωγή από τα Χανιά υπηρετούσε τα τελευταία 15 χρόνια στην Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης (Υ.ΜΕ.Τ). Ο 38χρονος με δική του αίτηση είχε μετατεθεί στην Άμεση Δράση. Από τη δεύτερη ημέρα στην νέα του υπηρεσία, ο Αντώνης Δημοτάκης ανησύχησε τους συναδέλφους του, όταν δεν παρουσιάστηκε στην αλλαγή της Άμεσης Δράσης. Έκτοτε σήμανε silver alert για την εξαφάνισή του.


«Έξυπνο» στρατιωτικό drone των ΗΠΑ «σκότωσε» τον χειριστή του όταν άλλαξαν την πορεία της αποστολής του

«Έξυπνο» στρατιωτικό drone των ΗΠΑ «σκότωσε» τον χειριστή του όταν άλλαξαν την πορεία της αποστολής του

Το έξυπνο drone σκότωσε τον χειριστή του σε εικονική προσομοίωση «επειδή αυτό το άτομο τον…

Άννα Βίσση: «Εδώ χειροκροτούμε…Ο Καρβέλας μου έχει προσφέρει το ελιξίριο της αιωνιότητας» (Video)

Άννα Βίσση: «Εδώ χειροκροτούμε…Ο Καρβέλας μου έχει προσφέρει το ελιξίριο της αιωνιότητας» (Video)

«Θέλω να σταθώ πολύ λίγο στον τελευταίο άνθρωπο που για μένα είναι ο πρώτος άνθρωπος…