Newsroom

Newsroom

Τατσόπουλος κατά Νότη Σφακιανάκη για τις δηλώσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής

Σε ανάρτηση που έκανε την Παρασκευή στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Πέτρος Τατσόπουλος σημειώνει ότι «δεν τρέφαμε την παραμικρή…

tatsopoylos

Σε ανάρτηση που έκανε την Παρασκευή στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Πέτρος Τατσόπουλος σημειώνει ότι «δεν τρέφαμε την παραμικρή αμφιβολία ότι (ο Νότης Σφακιανάκης) είναι φασίστας» και προσθέτει: «το πιο ανησυχητικό ειναι ότι φασίστες σαν κι αυτόν θεωρούν τη ΧΑ “αρκούντως ξεπλυμένη” μετά τις δολοφονίες στο Νέο Ηράκλειο». 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου έχει ως εξής:
«Εικάζω ότι δεν είχε περάσει απαρατήρητο πως το τελευταίο δίμηνο, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τα Χρυσά Λαρύγγια που φλέρταραν με τα Χρυσά Βλαμμένα είχαν λουφάξει στα λαγούμια τους. Ως εκ τούτου, το δυσοίωνο με τις νέες δηλώσεις Νότη Σφακιανάκη, όπου εκφράζει τη διττή εκτίμησή του για τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και τη Χρυσή Αυγή, δεν είναι ότι παραδέχεται για πρώτη φορά τόσο απροσχημάτιστα ότι είναι φασίστας -περί αυτού δεν τρέφαμε την παραμικρή αμφιβολία. Το δυσοίωνο είναι ότι οι φασίστες σαν κι ελόγου του, ύστερα από τις δολοφονίες των Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο, θεωρούν τη Χρυσή Αυγή αρκούντως “ξεπλυμένη” για να σκάσουν πάλι μύτη από τον υπόνομο».

Οι δηλώσεις Σφακιανάκη
Σε δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Πέμπτης στην εκδήλωση απονομής του πλατινένιου δίσκου του στον πολυχώρο «Αθηναΐς», ο Νότης Σφακιανάκης εξέφρασε ανοιχτά τη στήριξή του στη Χρυσή Αυγή.
«Ο Παπαδόπουλος την έβλαψε την Ελλάδα; Οχι» είπε ο τραγουδιστής μιλώντας στο Mega.
Σε άλλες δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, ο Νότης Σφακιανάκης δήλωσε, επιτιθέμενος στους πολιτικούς: «Είμαι πολιτικό ον και έχω δημόσιο λόγο και σκέπτομαι μονίμως πολιτικά. Είμαι πολίτης, όχι πελάτης. Και όλα αυτά τα κοπρόσκυλα που σας κυβερνάνε δεν τα έχω αξιολογήσει όπως εσείς, διότι δεν τους έχω σε καμία απολύτως δύναμη. Εχω κάθε δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου διότι δεν οφείλω σε κανέναν τίποτα. Αυτοί οι υπάλληλοί μου μού οφείλουν πολλά».
Στη συνέχεια, υπερασπίστηκε τη Χρυσή Αυγή και επιτέθηκε στον Βαγγέλη Βενιζέλο: «Βεβαίως και δεν είναι φασίστες η Χρυσή Αυγή. Και έχουν κλείσει κάποιον μέσα που είναι αρχηγός πολιτικού κόμματος. Κανένα δικαίωμα δεν έχεις, ρε. Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα, Ευάγγελε γουρούνι συνταγματολόγε;».
«Επιβάλλεται να στηρίζετε τη Χρυσή Αυγή. Διότι αυτή έχει μέσα και την αυγή. Οι άλλοι έχουν μόνο το σκότος. Με είχαν ρωτήσει γιατί δεν κατεβαίνω στην πολιτική. Διότι απλά δεν έχω μάθει να κατεβαίνω, εγώ μόνο ανεβαίνω» είπε ο Νότης Σφακιανάκης και πρόσθεσε:
«Φοροδιαφεύγουν; Μα πλάκα μου κάνεις; Ο Παπαντωνίου και Παπακωνσταντίνου δεν ήταν υπουργός Οικονομικών; Δεν είναι φοροφυγάς; Ο Σημίτης δεν ήταν πρωθυπουργός της χώρας; Τρελαθήκατε; Τι είναι αυτά που λέτε; Πες τους να πάνε να γαμ…νε».
Αποχωρεί η Βανδή
Μετά τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε ότι δεν συνεργαστεί μαζί του στο νυχτερινό κέντρο που επρόκειτο να εμφανιστούν μαζί. Οι δύο τραγουδιστές αναμενόταν να κάνουν πρεμιέρα στις 7 Δεκεμβρίου.
Σε ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η Δέσποινα Βανδή σημειώνει:
«Τον Νότη τον συνάντησα για πρώτη φορά πριν 16 χρόνια. Από τότε κατάλαβα πως ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερος, όπως και αν ακούγεται και μεταφράζεται αυτό, ξεχωριστός ως καλλιτέχνης και με συνέπεια ωστόσο ως προς και τα δύο, όλον αυτό τον καιρό. 
»Ακραίος και ανατρεπτικός σε αξίες και πιστεύω. Δικαίωμα του κάθε ελεύθερου ανθρώπου σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, να λέει τη γνώμη του και να την υποστηρίζει. 
»Διαφωνούσα κατά καιρούς σε πολλά από αυτά που έλεγε, άλλοτε συμφωνούσα, όσο εξτρεμιστικά και αν εκφραζόταν (Νότης είναι αυτός). Παρά την διαφορετική άποψη που έχουμε γενικότερα στις σχέσεις, στην ζωή και τη δημοκρατία, θεωρούσα ότι καλλιτεχνικά θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε σε μια μουσική σκηνή. 
»Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν. Αποχωρώ με λύπη.
»Και κάτι τελευταίο… Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες… Αυτό».
in.gr

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

profile player 960x540 25

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

Για την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο μίλησε η Δώρα Χρυσικού, αποκαλύπτοντας μια ιστορία…

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…