Τάσος Ξιαρχό- Σαν να παρατράβηξε αυτό το αστείο

Ας ασχολούμαστε με άτομα που αξίζουν την προσοχή και το σεβασμό μας

tasos xiarcho 1068x792 3

Εδώ και σχεδόν 2 ημέρες η μισή χώρα ασχολείται με ένα δήθεν star-influencer που έκανε τη μία λάθος κίνηση μετά την άλλη για να προσπαθήσει να κατευνάσει τον σάλο που δημιουργήθηκε από το χλευαστικό του σχόλιο σε μια κοπέλα κάνοντας bodyshaming. Ο Τάσος Ξιαρχό που τον ανέδειξε ένα μιντιακό σύστημα, τώρα ξαφνικά έγινε ξανά πρώτη είδηση στα social και στα ΜΜΕ, λες και αυτή η χώρα δεν έχει ποιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθεί, από τα τερτίπια του Τασούλη. Οι «ανθρωποφάγοι» των social media  που έσπευσαν να τον κατασπαράξουν… μετά την τιτανοτεράστια μ@λ@κι@ του, είναι οι ίδιοι που τον ανέδειξαν και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Γιατί αν το έχετε καταλάβει επειδή είμαστε λαός που γρήγορα ξεχνάει, μην απορείτε αύριο μεθαύριο να τον ξαναδείτε σε κάποια εκπομπή αλλά και στα social να τον αποθεώνουν. Άλλωστε οι followers του Ξιαρχό … δεν τον εγκαταλείπουν ακόμα και τώρα.

 

Η υπόθεση Ξιαρχό κατάντησε τραγέλαφος… καθώς μέχρι την στιγμή που γραφόταν το κείμενο αυτό, ο influencer είχε χαθεί…γιατί απειλούσε να αυτοκτονήσει…(που συνήθως δεν διαφημίζεις την αυτοκτονία σου, αλλά και που  ανάμεσα σε 50 χάπια, μια αναισθησία μιας ώρας, βρήκε και χρόνο για μερικά ufollow και να αλλάξει status), ξαναχάθηκε… κινητοποιώντας για ακόμη μια φορά τις αστυνομικές αρχές (οχι δεν προέβησαν σε καταδίωξη αλλά… Πέραμα), και ξαναβρέθηκε. Και μέσα σε όλο αυτό το κρυφτούλι κάθεται η μισή Ελλάδα και ασχολείται με τον Ξιαρχό, αποδεικνύοντας την  απόλυτη κρίση αξιών και την  απόλυτη ένδεια βαθύτερης παιδείας.

Γιατί οι περισσότεροι βρήκαν ως επιχείρημα το σοβαρότατο ατόπημα του χορογράφου για να κρύψουν την ένοχη σιωπή τους από τα αποτρόπαια εγκλήματα που συμβαίνουν γύρω μας. Οι νεκροί στην πανδημία είναι απλά αριθμοί, οι  κυβερνητικές παλινωδίες που μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο χείλος του γκρεμού μένουν στο απυρόβλητο, άνθρωποι σκοτώνονται για ένα μεροκάματο… στο βωμό του κέρδους των επιχειρήσεων και γονείς που δώρισαν τα όργανα του 15χρονου παιδιού τους και  έσωσαν άλλους 7 ανθρώπους  δεν υπάρχει πουθενά ως είδηση. Oλοι ασχολούνται με τον Ξιαρχό και με το μιντιακό σύστημα που τον ανέδειξε και τον έκαναν φίρμα κάνοντας τον προτεραιότητα μας.

Καλό θα ήταν να ασχολούμαστε με άτομα που αξίζουν την προσοχή και το σεβασμό μας. Να ασχολούμαστε με εκείνους που αθόρυβα και χωρίς τα φώτα και την προβολή των ΜΜΕ κάνουν κάτι καλό…και όχι που για να αναδειχθούν καταφεύγουν σε χλευαστικά-ρατσιστικά-σχόλια. Απομόνωση χρειάζονται, γιατί όσο ταϊζουμε … αυτούς τους τύπους κάνοντας τους πρότυπα αυτά θα συμβαίνουν!

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…

Απάντηση Άδωνι σε καταγγελίες Καλλιάνου: «Στην περίπτωση του πατέρα του τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα» (Video)

InCollage 20240424 163106834

Απάντηση Άδωνι σε καταγγελίες Καλλιάνου: «Στην περίπτωση του πατέρα του τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα» (Video)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει για τις συνθήκες νοσηλείες του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου αλλά και…