Newsroom

Newsroom

Τάσος Ξιαρχό: Aπειλεί να αυτοκτονήσει στο Μενίδι

Ο γνωστός χορογράφος απειλεί να αυτοκτονήσει μετά από καταδίωξη που είχε με αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. στο Μενίδι 

Screenshot 2021 11 01 173637

Μετά το σάλο που ξέσπασε για τα σχόλια που έκανε εις βάρος νεαρής για το ντύσιμό της, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται οι ιστοσελίδες Reader.gr και newsit.gr, ο Τάσος Ξιαρχό απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο γνωστός χορογράφος Σταύρος Ξιαρχό, απειλεί να αυτοκτονήσει μετά από καταδίωξη που είχε με αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή του Μενιδίου, όπου και διαμένει. 

Νωρίτερα η γνωστή εταιρεία καφέ Nescafe ανακοίνωσε μέσω δημοσίευσης στο Twitter πως βάζει τέλος στη συνεργασία με τον χορευτή εξαιτίας των προσβλητικών και αισχρών σχολίων του. «Με λύπη είδαμε την πρόσφατη ανάρτηση του Tάσου Ξιαρχό στα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα. Οι αξίες της μάρκας NESCAFÉ στηρίζονται στον σεβασμό και στο δικαίωμα της ιδιωτικότητας του κάθε ανθρώπου. H μάρκα NESCAFÉ Dolce Gusto δεν θα συνεχίσει τη συγκεκριμένη συνεργασία».

 

Από χθες ο Ξιαρχό δέχεται σφοδρές αντιδράσεις χρηστών, αλλά και επώνυμων καλλιτεχνών όπως των παρουσιαστριών Σίσση Χρηστίδου και Δανάη Μπάρκα για την απαράδεκτη στάση του. Αίσθηση προκάλεσε επίσης και η αντίδραση της Καίτης Γαρμπή που υπενθύμισε ότι ο ίδιος ο Ξιαρχό είχε πει σε συνέντευξή του ότι στο παρελθόν είχε πέσει θύμα bullying.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, ο Τάσος Ξιαρχό θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στη συγκεκριμένη κοπέλα λέγοντας γιατί την έφερε σε δύσκολη θέση ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν είναι ρατσιστής.  «Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ. Παρ΄όλα αυτά δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο. Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος.Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές όμως νομίζω ότι δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ»

Η Μαίρη, η νεαρή κοπέλα που επειδή φόρεσε ό,τι ήθελε και βγήκε με την παρέα της, υπέστη χυδαία κοροϊδία στα social media από τον Τάσο Ξιαρχό, απάντησε για τον ρατσιστικό οχετό του. Απαντώντας τόσο στην εκπομπή Super Κατερίνα, όσο και στην εκπομπή Πρωινό, η νεαρή κοπέλα σχολίασε πως θεωρεί υποκριτική τη συγγνώμη του, καθώς ο ίδιος όχι απλά δεν απολογήθηκε σε εκείνην, αλλά έβαλε δημοσκόπηση στο προφίλ του για να δικαιολογήσει τον ρατσιστικό οχετό του.

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Μαρουσάκης καιρός

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Ο καιρός θα αλλάξει ραγδαία τα επόμενα 24ωρα - Αναλυτικά η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Air New Zealand Airplane Aeroplane Boeing 737 93499

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Σοκάρουν οι καταθέσεις μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος σε επιτροπή έρευνας της αμερικανικής Γερουσίας

Σοκάρει η Κ. Στανίση με αφορμή την έμφυλη βία : «Όταν μίλησα για όσα μου συνέβαιναν δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα» (video)

στανιση

Σοκάρει η Κ. Στανίση με αφορμή την έμφυλη βία : «Όταν μίλησα για όσα μου συνέβαιναν δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα» (video)

Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια, «λύγισε» όταν με αφορμή το θεαμάτων γυναικοκτονιών, θυμήθηκε τις δικές της…