«Τάπα» από το E-tetRadio στον Άδωνι για την ολομέτωπη επίθεση στον «Τσολιά» – Δείτε το διάλογο με τον υπουργό

Το ξέσπασμα του Άδωνι σχολίασε εύστοχα πριν από λίγο το e-tetRadio, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Ο διαδικτυακός διάλογος με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων.

My project 1 3

Το ξέσπασμα του Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τη σάτιρα του Τσολιά της Ελληνφρένειας στο φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε το e-tetRadio μέσω ανάρτησής του στο Twitter – Δείτε το διάλογο που ακολούθησε με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων.

Υπενθυμίζεται πως το Σαββάτο(10/9),  ο «Τσολιάς» της «Ελληνοφρένειας» έκανε εμφάνιση στο Σπούτνικ festival, το φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Την ώρα που έκανε εμφάνιση επί σκηνής, παρουσιαζόταν παράλληλα και χιουμοριστική ζωντανή παράσταση με διασκευή γνωστού τραγουδιού, στη βάση του γνωστού υβριστικού συνθήματος για τον Μητσοτάκη και μάλιστα με τον Πούτιν να εμφανίζεται να λέει ο ίδιος το σύνθημα στα ρώσικα. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα δεξιά τρολ στο διαδίκτυο πήραν φωτιά και μαζί τους και τα γαλάζια στελέχη της ΝΔ με μπροστάρη τον κύριο Άδωνι Γεωργιάδη.

Διαβάστε επίσης: Ολομέτωπη επίθεση σε «Τσολιά» και… σάτιρα από τη ΝΔ: Ο Πούτιν και το «γνωστό» σύνθημα (Video)

Το πρωί στην εκπομπή Ελλάδα 24 του ANT1, φανερά οργισμένος, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων τοποθετήθηκε επί του θέματος, ενώ την ίδια ώρα στα μέσα κοινωνικού δικτύου επικράτησε πραγματικός πανζουρλισμός εκ μέρους λοιπών γαλάζιων στελεχών της ΝΔ, συμπεριλαμβανομένου όλη της «δεξιάς, φιλελέ» πτέρυγας των social…

Με άμεση απεύθυνση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, το e-tetRadio προχώρησε πριν από λίγο στον παρακάτω σχολιασμό:

«Κύριε @AdonisGeorgiadi το σκετς με τον Πούτιν και το «Μητσοτάκη Γαμ…» από το φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ο @tsoliasOfficial θα το παρουσιάσει την Παρασκευή και στο φεστιβάλ της ΚΝΕ. Να την πέσετε και στο ΚΚΕ. Και την άλλη Τετάρτη στο Faliro Music Theater. Ορμήξτε και στο θέατρο!», είπε χαρακτηριστικά.

Το σχόλιο έσπευσε στη συνέχεια να απαντήσει με τη σειρά του ο Άδωνις.

Δείτε τον διαδικτυακό διάλογο που ακολούθησε:

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.