Τάνια Τσανακλίδου: Η ανάρτηση για τα γενέθλιά της και τα «χρόνια πολλά» από τον Κραουνάκη

Γενέθλια για τη σπουδαία τραγουδίστρια Τάνια Τσανακλίδου, με τον Σταμάτη Κραουνάκη να της εύχεται χρόνια πολλά

tsanaklidou

Τα 72 της χρόνια κλείνει σήμερα η Τάνια Τσανακλίδου, με τη σπουδαία καλλιτέχνη να αποκαλύπτει η ίδια την ηλικία της μέσω Instagram και να συνοδεύει τη δημοσίευση με μερικά λόγια που έγραψε πριν από χρόνια, στα οποία αναφερόταν στον χρόνο ο οποίος περνάει.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια τόνισε:

«Ετών 72…
Με αυτά τα λόγια που έγραψα κάποια χρόνια πριν…

«Για χρόνια αγνοούσα γιατί τραγουδώ. Ήξερα μόνο ότι δεν γινόταν αλλιώς. Απλώς το άφησα να συμβαίνει. Χρόνια πριν, πατώντας τα σαράντα, η σχέση μου με το χρόνο άλλαξε.

Γιατί ο κύριος χρόνος, μου έκανε τη χάρη να μου αποκαλυφθεί με τους ελικοειδείς του κύκλους, με τα σαφή του όρια, τις παγίδες, τις δυνατότητες και τις απαγορεύσεις, αλλά –κυρίως– με το αληθινό του πρόσωπο: αυτό του ελευθερωτή.

Τότε κατάλαβα το βαθύτερο νόημα, το αληθινό ζητούμενο της τέχνης μου: για μένα το τραγούδι δεν είναι παρά η νοσταλγία της ελευθερίας. Αυτής που μόνο ο χρόνος επιτρέπει.

Στο τέλος του…»

Μάλιστα απ’ τις ευχές δεν έλειπε και ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος λόγω της ημέρας ανέβασε μια δημοσίευση με φωτογραφία του με την Τσανακλίδου, από γυρίσματα σε ένα αφιέρωμα στο Λεο Ραπίτη. Ο ίδιος έγραψε ότι την καμαρώνει, ενώ έκλεισε λέγοντας «Και στα εκατό».

Πιο αναλυτικά τόνισε: «Είχαμε γύρισμα στο μεγάλο πεύκο στην μονάδα Με τον Παπαστεφάνου και τον Κώστα Αυγέρη για ένα αφιέρωμα στο Λεο Ραπίτη. Η Τάνια είχε τα γενέθλιά της. Εκείνη την ημέρα της υποσχέθηκα το δίσκο. Πέρασαν χρόνια από τότε και τα τραγούδια μας αυτά άφησαν το Ίχνος τους στις ζωές τις δικές μας και των άλλων.

Όπως μεγαλώσαμε πια και ο καθένας από μας ζει ακόμα όρθιος με τις ιδέες του και στα σπίτια μας με τους ανθρώπους που αγαπάμε πιστοί Στα σωστα πιστοί και στα λαθη μας αλλα με την τέχνη μας σε μεγαλη εκτίμηση…σημερα μερα πουναι…εχω να πώ
ποσο σε καμαρώνω
Και απολαμβάνω τις δικαιες νικες σου…Χρονια πολλα δυνατή και αειθαλης μου Τανια.παντα και για παντα!
και στα εκατό!
Σ».

Ειδήσεις σήμερα:

Κόλαφος για την κυβέρνηση η νέα δημοσκόπηση: Οι μισοί πολίτες δηλώνουν ότι στις ευρωεκλογές θα εκφράσουν την διαμαρτυρία τους

Αντώνης Κανάκης: Ανακοίνωσε το τέλος του Ράδιο Αρβύλα

Αφροδίτη Γραμμέλη: Έβαλε στη θέση του τον Λιάγκα για τα απαράδεκτα σχόλια στη Πετρογιάννη (video)

Σάλος με τις δηλώσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτού της ΝΔ Βίκυς Φλέσσα για τα Τέμπη (video)