Ταλιμπάν συλλαμβάνουν και δολοφονούν γνωστό κωμικό του Αφγανιστάν

Ο αφγανός κωμικός εμφανίζεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα, πλαισιωμένος από δύο μαχητές Ταλιμπάν. Ο ένας τον χτυπά με δύο δυνατά χαστούκια, ενώ ο ίδιος φαίνεται στο βίντεο να προσπαθεί να κάνει τους φρουρούς του να γελάσουν. Λίγο αργότερα, δημοσιεύτηκε ακόμα ένα βίντεο που δείχνει έναν Ταλιμπάν να διασκεδάζει με ένα πτώμα.

afgakomikos

Ένα βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου που δείχνει μαχητές Ταλιμπάν να συλλαμβάνουν γνωστό κωμικό του Αφγανιστάν – πρόκειται για τον Nazar Mohammad, ιδιαίτερα δημοφιλής από τα χιουμοριστικά βίντεο που ανέβαζε στο Tik Tok.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Nazar Mohammad ήταν αστυνομικός και ζούσε στην επαρχία Κανταχάρ. Ήταν όμως περισσότερο γνωστός στα social media του Αφγανιστάν ως κωμικός, με το όνομα «Khasha Zwan» παρά ως αστυνομικός.

Στο βίντεο ο αφγανός κωμικός εμφανίζεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα, πλαισιωμένος από δύο μαχητές Ταλιμπάν.

Ο ένας τον χτυπά με δύο δυνατά χαστούκια, ενώ ο ίδιος φαίνεται στο βίντεο να προσπαθεί να κάνει τους φρουρούς του να γελάσουν.

Λίγο αργότερα, δημοσιεύτηκε ακόμα ένα βίντεο που δείχνει έναν Ταλιμπάν να διασκεδάζει με ένα πτώμα, που αναφέρθηκε ότι ήταν του Nazar Mohammad, ενώ ένας άλλος αντάρτης παρακολουθεί.