Ταλιμπάν TV – σουρεαλιστικό: Εισέβαλαν σε στούντιο με όπλα – Έντρομος ο ρεπόρτερ (Video)

Το βίντεο έχει προβληθεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές. Ο Γιάλντα Χακίμ του BBC έγραψε στο Twitter: «Αφγανιστάν TV – σουρεαλιστικό».

φβδη

Έκπληκτος έμεινε το απόγευμα της Κυριακής ένας Αφγανό τηλεπαρουσιαστής ειδήσεων, ο οποίος, ενώ διάβαζε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, είδε ξαφνικά να εισβάλουν στο στούντιο μαχητές των Ταλιμπάν κραδαίνοντας όπλα. Το επίμαχο βίντεο των 42 δευτερολέπτων δείχνει τον δημοσιογράφο να διαβάζει τίτλους ειδήσεων ενώ περιστοιχίζεται από οκτώ ένοπλους μαχητές των Ταλιμπάν.

To επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο από το τηλεοπτικό δίκτυο της Καμπούλ «Peace Studio» ευαισθητοποίησε τον δημοσιογραφικό κόσμο δίνοντας μία γεύση από όσα θα ακολουθήσουν στον τομέα της ενημέρωσης. Ο Γιάλντα Χακίμ του BBC έγραψε στο Twitter αναφορικά με το βίντεο που γυρίστηκε το απόγευμα της Κυριακής: «Αφγανιστάν TV – σουρεαλιστικό».

«Κάπως έτσι μοιάζει τώρα μια πολιτική συζήτηση στην τηλεόραση του Αφγανιστάν, ενώ μέλη των Ταλιμπάν παρακολουθούν τον οικοδεσπότη… Ο δημοσιογράφος μιλάει για την κατάρρευση της αφγανικής κυβέρνησης και λέει ότι το Ισλαμικό Εμιράτο καλεί τον λαό του Αφγανιστάν να μην φοβάται #Αφγανιστάν», προσθέτει.

Το βίντεο έχει προβληθεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές.

Πηγή: documentonews.gr

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…