Newsroom

Newsroom

Ταϊλάνδη: Συνέλαβαν έναν από τους επικεφαλής των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων

Στη σύλληψη ενός από τους επικεφαλής των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, προχώρησαν οι αρχές της Ταϊλάνδης. Πρόκειται για την πρώτη σύλληψη που…

tailandi 1

Στη σύλληψη ενός από τους επικεφαλής των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, προχώρησαν οι αρχές της Ταϊλάνδης. Πρόκειται για την πρώτη σύλληψη που πραγματοποιείται και δεν αποκλείεται να είναι μόνο η αρχή ενός μπαράζ συλλήψεων.

Να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή που ξέσπασαν οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις έχουν εκδοθεί δεκάδες εντάλματα σύλληψης για τους ηγέτες των αντικυβερνητικών διαδηλωτών.

Μέχρι στιγμής όμως, κανείς δεν έχει συλληφθεί. Η σύλληψη του Σοντιγιάν Τσεουνρουεταϊναϊτάμ το πρωί σε ξενοδοχείο της Μπανγκόκ «ήταν η πρώτη με την κατηγορία της παραβίασης της κατάστασης έκτακτης ανάγκης», δήλωσε ο Ταρίτ Πένγκντιτ, διευθυντής του Τμήματος Ειδικών ερευνών του υπουργείου Δικαιοσύνης.

«Τον θεωρούμε το νούμερο 2 του κινήματος, γιατί είναι μεταξύ αυτών που συντόνισαν τις διαδηλώσεις», πρόσθεσε ο ίδιος, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Στην Μπανγκόκ ισχύει κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τις 23 Ιανουαρίου. Βάσει αυτής απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις σε κάποια σημεία της πρωτεύουσας, ενώ επιτρέπεται η κράτηση ενός υπόπτου για διάστημα ενός μήνα χωρίς να του απαγγέλλονται κατηγορίες.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…