Τα υποκριτικά συγχαρητήρια για τον Τεντόγλου-Η επικοινωνιακή κωλοτούμπα του Δήμου Κηφισιάς

Tα φώτα στραμμένα επάνω στον Μίλτο Τεντόγλου και όχι άδικα καθώς είναι το πρόσωπο των ημερών μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου. Ο πιο cool Έλληνας ο οποίος δεν μασάει τα λόγια του έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό του, και τον χαρακτήρα του, που ορισμένοι θέλουν να κλέψουν...λίγο από την δόξα του!

tentoglou 0

Ο Μίλτος Τεντόγλου και οι άλλοι αθλητές και αθλήτριες μας, είναι στο επίκεντρο του δημόσιου λόγου αλλά και της επικαιρότητας, για τις επιτυχίες τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Μόναχο. Οι Έλληνες αθλητές που κάτω από αντίξοες συνθήκες (που τις μαθαίνουμε όταν έχουν κάποια επιτυχία) κάνουν τις μέρες μας καλύτερες με τις επιτυχίες τους αλλά και με τη συμπεριφορά τους που κερδίζουν κατά κράτος τους “δήθεν” υποστηρικτές τους.

Διθυραμβικά σχόλια, αποθέωση, συγχαρητήρια τηλεγραφήματα από τους πολιτικούς, και γενικά ό,τι μπορεί να κάνουν κάποιοι για να κλέψουν λίγο από την δόξα των Ελλήνων πρωταθλητών, που τον υπόλοιπο καιρό είναι ξεχασμένοι, άφαντοι…και χωρίς να ενδιαφερθεί η πολιτεία για το πως αυτά τα παιδιά επιβιώνουν.

Το πιο εκνευριστικό και απογοητευτικό είναι κάθε φορά που γίνεται μια επιτυχία ορισμένοι σπεύδουν να πανηγυρίσουν και να φουσκώνουν από περηφάνια, κυρίως από του πολιτικό και αθλητικό χώρο. Οι περισσότεροι απλώς περιμένουν στη γωνία να κλέψουν στιγμές δόξας από τους πρωταγωνιστές και μόλις σβήσουν τα φώτα τούς αφήνουν στη μοίρα τους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.

Δικαίως ο Έλληνας πρωταθλητής, αφιέρωσε το μετάλλιο του στον εαυτό του γιατί όπως ανέφερε πέρασε δύσκολα φέτος. “Αυτό το μετάλλιο δεν το έχω αφιερώσει κάπου. Είναι για μένα αυτό το μετάλλιο. Πέρασα δύσκολα φέτος, έκανα πολλούς αγώνες. Ζέστες, κρύα, ταξίδια. Επιτέλους πήρα αυτό που άξιζα και με την επίδοση και με το μετάλλιο. Εγώ κρατάω περισσότερο την επίδοση” ανέφερε σε ερώτηση για το πού αφιέρωσε το μετάλλιο.

 

Το πιο οξύμωρο είναι μάλιστα όταν ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου είχε ανεβάσει ένα ποστ, που το θυμηθούν αυτοί που θα τρέξουν να του σφίξουν το χέρι, χωρίς ντροπή…καθώς είχε καταγγείλει την απόφαση της δημοτικής αρχής στην Κηφισιά να καταστρέψει τον στίβο (κουλουάρ) του συλλόγου του, στο Ζηρίνειο Στάδιο προκειμένου να μεγαλώσει το γήπεδο ποδοσφαίρου. Όπερ και έγινε μάλιστα

FaXLNAyXkAMspIW 1

 

Χθες η δημοτική αρχή της Κηφισιάς και ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος, ξεχνώντας τι είχαν κάνει έσπευσαν να συγχαρούν τον Μ. Τεντόγλου για τη νέα επιτυχία του, αναφέροντας: «Ακόμα μια μεγάλη διάκριση, χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο από τον χρυσό άλτη. Τιμή για τον ελληνικό, αλλά και τοπικό αθλητισμό μας. Υπόδειγμα για τα μικρά παιδιά»

 

Η υποκρισία για αυτά τα παιδιά περισσεύει…

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Καμπιαγιάννης: «Όσο δεν φεύγει ο Βαρτζόπουλος, ο Μητσοτάκης είναι προσωπικά υπεύθυνος για την επόμενη γυναικοκτονία»

Καμπιαγιάννης: «Όσο δεν φεύγει ο Βαρτζόπουλος, ο Μητσοτάκης είναι προσωπικά υπεύθυνος για την επόμενη γυναικοκτονία»

Μέσω προσωπικής του ανάρτησης στο Facebook, ο γνωστός δικηγόρος αποδόμησε με τον πιο εύστοχο και επιστημονικό…

Βέφα Αλεξιάδου: Μετά τα λόγια αγάπης για Μαμαλάκη… επίθεση σε Κασσελάκη – «Να κάτσει στα αβγά του» (video)

Βέφα Αλεξιάδου: Μετά τα λόγια αγάπης για Μαμαλάκη… επίθεση σε Κασσελάκη – «Να κάτσει στα αβγά του» (video)

«Όπως την είπα και τώρα σχετικά με τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Δεν πρέπει να έχει…

Καλλιάνος: Aπάντησε για τα «50 τηλέφωνα» στον Άδωνι – «Απηύδησα, τον πήρα να ρωτήσω πότε μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ» (video)

Καλλιάνος: Aπάντησε για τα «50 τηλέφωνα» στον Άδωνι – «Απηύδησα, τον πήρα να ρωτήσω πότε μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ» (video)

«Του λέω "Άδωνι θα πεθάνει ο πατέρας μου" και μου λέει "Γιάννη δεν είμαι εγώ…