Τα tweets Βαξεβάνη που τρολάρουν το τελευταίο φιάσκο του Κυριάκου στα σύνορα με την Τουρκία

Με δυο tweets του, ο Κώστας Βαξεβάνης σχολιάζει με άκρως καυστικό τρόπο την τελευταία και εντελώς αψυχολόγητη πράξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα σύνορα με την Τουρκία.

5adc5b671dc52496368b456e

Να σας θυμίζουμε πως ο αρχηγός της ΝΔ, κατόρθωσε να ξεχάσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα πηγαίνοντας σε προγραμματισμένο ταξίδι στην Ίμβρο.

Βασικά, όχι μόνο τα ξέχασε αλλά έριξε το φταίξιμο στη γυναίκα του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Σαν καλή νοικοκυρά μάλλον που φτιάχνει τις βαλίτσες, ξέχασε να πάρει ταυτότητες και διαβατήρια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στα πλαίσια μιας δυσνόητης και κάκιστης αισθητικής επικοινωνιακής τακτικής την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram.


Ο Κώστας Βαξεβάνης σχολίασε με έξυπνο τρόπο το περιστατικό. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, το ζεύγος Μητσοτάκη είναι πολύ «ξεχασιάρικο». Τη μια κατορθώνει και «ξεχνάει» να δηλώνει μια ολόκληρη offshore στο πόθεν έσχες.

Την άλλη πάλι «ξεχνάει» τον χρηματοδότη που βάζει λεφτά στις επιχειρήσεις της Μαρέβας αλλά και στην εφημερίδα του Θέμου Αναστασιάδη με τις μαύρες σακούλες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ξεχνάει» φυσικά και να απαντήσει σε όλες τις αποκαλύψεις. Δεν αμελεί όμως να ανεβάσει στα πλαίσια μιας πραγματικά «χαζοεπικοινωνιακής» τακτικής την εν λόγω φωτογραφία.

Διαβάστε τα tweet του Κώστα Βαξεβάνη:

Κάτι έχει γίνει στην οικογένεια. Τη μία ξεχνάνε την offshore, την άλλη τον χρηματοδότη, τώρα τα διαβατήρια. Μάτι θα είναι

Επιβεβαιώνεται πως ο Κυριάκος είναι ένα μείγμα επιπόλαιης πολιτικής που ρεπει προς την χαζοεπικοινωνια και ρηχότητας που μόλις πήρε απολυτήριο Γυμνασίου