Newsroom

Newsroom

Τα «τσίπουρα και η πεντοζάλη» του Αθανασίου από το βήμα της Βουλής (video)

Σοκαρισμένοι όσοι άκουσαν από τα ηχεία του Κοινοβουλίου τον κ. Αθανασίου να μιλά στο κινητό του για τσίπουρα και πεντοζάλη

4858940

Θύμα των ανοιχτών μικροφώνων έπεσε ο Χαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος αποφάσισε εν μέσω συνεδρίασης της Βουλής να μιλήσει στο κινητό του με αποτέλεσμα να ακούσει όλο το Κοινοβούλιο τον διάλογό του.

Ο «δαίμων» του ανοιχτού μικροφώνου χτύπησε την ώρα που ανέβαινε στο βήμα της Ολομέλειας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κώστας Χήτας. Ο ίδιος μη δίνοντας σημασία στο ανοιχτό μικρόφωνο και αδιαφορώντας για την εν εξελίξει κοινοβουλευτική διαδικασία, ξεκίνησε να μιλά στο κινητό του.

«Έλα, έλα», είπε και συνέχισε σε πιο αποκαλυπτικό στυλ: «Ήταν στο γραφείο. Πίναν κάτι τσίπουρα. Ρίξαν και μία στροφή και χόρεψαν ένα πεντοζάλι»!

Απορίας άξιον σε ποιους αναφερόταν αν φυσικά πρόκειται για πρόσωπα που βρίσκονταν σε πολιτικά γραφεία και έπιναν τσίπουρα ενώ χόρευαν και πεντοζάλη.

Βέβαια, ακόμα και έτσι να μην είναι, η αδιαφορία του κ. Αθανασίου προς την Κοινοβουλευτική διαδικασία που είχε ως αποτέλεσμα ολόκληρο το σώμα να ακούει για τσίπουρα και πεντοζάλη, είναι από μόνο του ένα τραγικό γεγονός που καθόλου δεν συνάδει με την κοινοβουλευτική διαδικασία και το ήθος των αντιπροσώπων του Ελληνικού λαού.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…