Newsroom

Newsroom

Τα τρολ της ΝΔ απειλούν ανοιχτά πλέον; Η «προειδοποίηση» προς τον Κώστα Βαξεβάνη

Λίγες ώρες μετά το εξώδικο στο Documento, όλως τυχαίως ξεκίνησαν και οι απειλές

pexels sora shimazaki 5926397 1

Η συντονισμένη προσπάθεια φίμωσης του Documento σε πρώτη φάση ξετυλίχθηκε μέσα από το εξώδικο που απέστειλε στην εφημερίδα, η «θιγμένη» από τη δημοσιογραφική έρευνα, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Εξάλλου ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε «προειδοποιήσει»… μέσα από ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Documento. 

Φαίνεται όμως πως όλο αυτό «σκηνικό» δεν είναι αρκετό για το πρωθυπουργικό ζεύγος. Στη νέα φάση της επίθεσης, στο στόχαστρο μπαίνει ο εκδότης της εφημερίδας και δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης με απειλές… για την «υγεία» του.

Φυσικά αυτή η «αποστολή» δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μέσα από επίσημα και θεσμικά τερτίπια, αλλά ευτυχώς που κάτι τέτοιες στιγμές υπάρχουν τα κυβερνητικά τρολ για να εκτελέσουν τη βρώμικη δουλειά.

«Κωστάκη …αυτή η εμμονή σου με την Μαρέβα εκτός του ότι  δεν θα σου προσφέρει τίποτα ..αλλά απεναντίας θα σου προκαλέσει προβλήματα στην υγεία σου ..ασχολείσου με θέματα που αφορούν την διακυβέρνηση της χώρας…», αναφέρει σε ανάρτηση του ο χρήστης Okumba κάνοντας mention μάλιστα τον Κ. Βαξεβάνη.

Για να είναι σίγουρος δηλαδή πως ο δημοσιογράφος θα δει την ανάρτηση, θα «παραλάβει» το μήνυμα.

Και επειδή κάποιοι θα κάνουν λόγο για «συμβουλές» και όχι για απειλές, ας μας πουν πώς αλλιώς θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μια απειλή χωρίς να είναι νομικά επιλήψιμη; 

Ή τέλος πάντων, ας μας απαντήσουν από πότε και για ποιο λόγο ο χρήστης Okumba, που η μοναδική του δραστηριότητα στο Twitter είναι να προπαγανδίζει τα κυβερνητικά πεπραγμένα, νοιάζεται για την υγεία του Κώστα Βαξεβάνη;

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…