Newsroom

Newsroom

Τα τρακτέρ βγαίνουν στους δρόμους τη Δευτέρα

Στους δρόμους ετοιμάζονται να βγάλουν τα τρακτέρ τους την ερχόμενη Δευτέρα οι αγρότες  της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων. Την ίδια ώρα…

trakter agrotes

Στους δρόμους ετοιμάζονται να βγάλουν τα τρακτέρ τους την ερχόμενη Δευτέρα οι αγρότες  της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων. Την ίδια ώρα που εκπρόσωποι και άλλων οργανώσεων βρίσκονται  σε διαβουλεύσεις αναφορικά με το τι στάση θα κρατήσουν.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, το μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, Βαγγέλης Μπούτας υπολογίζεται ότι θα στηθούν 30 με 40 μπλόκα.

Στο μεταξύ, το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι  αναμένεται να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη (Άγαλμα Βενιζέλου), εν μέσω της 25ης Agrotica.

Το σύνθημα θα είναι «κάνουμε αγώνα επιβίωσης» πρόσθεσε, εκτιμώντας ότι το μεθαυριανό συλλαλητήριο θα είναι ίσως και το μεγαλύτερο που έχει ποτέ διοργανωθεί.

Να σημειωθεί ότι νωρίς σήμερα το πρωί, αγρότες της Χαλκιδικής ξεκίνησαν για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιο Τσαυτάρη για τα προβλήματά τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι περίπου 70 αγροτικά και 30 τρακτέρ συγκεντρώθηκαν νωρίς το πρωί στον κόμβο της Τρίγλιας και ξεκίνησαν την πορεία τους προς τη Θεσσαλονίκη. Δίχως όμως να ολοκληρωθεί, καθώς ανακόπηκε από την αστυνομία στα όρια του νομού Χαλκιδικής.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…