Τα τέσσερα "A" του Αντώναρου για τον Μητσοτάκη

Βαριές ήταν οι κουβέντες με τις οποίες χαρακτήρισε ο Αντώναρος τον Πρωθυπουργό, για τον παραλογισμό στη διαχείριση της πανδημίας - Τα τέσσερα «Α».

NewsRoom 30/11/2021 | 18:13

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος, σχολίασε τις αντιφάσεις της πολιτικής του Μεγάρου Μαξίμου και του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στην πανδημία.

Βαριές ήταν οι κουβέντες με τις οποίες χαρακτήρισε ο Αντώναρος τον Πρωθυπουργό, για τον παραλογισμό στη διαχείριση της πανδημίας. 

Αφού αρχικά επισημαίνει την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να δελεάσει τους νέους με 150 ευρώ σημειώνει στη συνέχεια πως την ίδια ώρα πετσοκόβει τους συνταξιούχους με απειλή προστίμων ενώ παράλληλα κόβει τις συντάξεις τους και φορολογεί τα αναδρομικά τους.

Τα τέσσερα «Α»: Στο τέλος χαρακτηρίζει τον Μητσοτάκη ως «ανάλγητο, αδίστακτο, ασυναίσθητο και ανεπαρκή».

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Τη νεολαία προσπάθησε να τη δελεάσει με δωράκι 150 ευρώ. Και απέτυχε.
Τους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας όχι μόνο δεν τους καλοπιάνει. Αντίθετα: τους απειλεί με πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα αν δεν πειθαρχήσουν.
Ναι, τους Έλληνες πολίτες που τους πετσοκόβεια τις συντάξεις και τους φορολογεί τα αναδρομικά που δικαιούνται.
Για να μη ξεχνιόμαστε. Λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης. Και είναι ο πιο ανάλγητος, αδίστακτος, ασυναίσθητος κι ανεπαρκής πρωθυπουργός που γνώρισε η χώρα τα τελευταία 50 χρόνια.