Newsroom

Newsroom

Τα στοιχεία που «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η Μαλένα ήταν 20 λεπτά νεκρή όταν έφτασαν οι γιατροί της ΜΕΘ»

Από την κατάθεσή της καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της ότι τα σημάδια που εντοπίστηκαν στο πρόσωπο της Μαλένας τα έκαναν οι γιατροί στην προσπάθεια τους να τη σώσουν.

a 316 1 1 1 1 2 1 1 1 3

Σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας το 2019, του πρώτου από τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα, έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Star.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο που μίλησε στην εκπομπή Livenews, ο γιατρός κατέθεσε ότι το παιδί ήταν 20 λεπτά νεκρό. Ο ίδιος είπε πως υπολογίζει ότι έκανε 10 λεπτά για να μετακινηθεί από το Παίδων στο Ελπίδα. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η Ρούλα Πισπιρίγκου στη μήνυση που έκανε στο Αγλαΐα Κυριακού για τον θάνατο της Μαλένας ανέφερε πως «δεν έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ ούτε ανάνηψη, κάλεσαν τη ΜΕΘ για να πάρουν οδηγίες και έφερναν το ένα οξύμετρο μετά το άλλο. Μετά από 10 λεπτά έφτασαν οι γιατροί της ΜΕΘ».

Κατ’ ουσία, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε πως δεν έγινε ΚΑΡΠΑ από τους γιατρούς του Ελπίδα και περίμεναν τους γιατρούς της ΜΕΘ από το Παίδων, οπότε υπάρχει ένα κενό 10 λεπτών.

Τέλος, από την κατάθεση της, καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της ότι τα σημάδια που εντοπίστηκαν στο πρόσωπο της Μαλένας τα έκαναν οι γιατροί στην προσπάθεια τους να τη σώσουν.