Τα σουβλάκια κερασμένα από το liberal.gr

Το πρόβλημα εδώ είναι ο σαδισμός, όχι το χοιρινό κρέας ρε! 

EK Simaies

Δεν κατάλαβαν τίποτα στο liberal.gr από τα όσα έχουν ειπωθεί το τελευταίο 24ωρο για το θέμα της χυδαίας εκδήλωσης που διοργανώνει ακροδεξιά παρα-οργάνωση έξω από κέντρο υποδοχής προσφύγων στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Σε άρθρο στο liberal, επιχειρείται, με πιο στρογγυλεμένα λόγια και με μια δήθεν σοβαρότητα να υποστηριχθεί η ακραία κίνηση των λεγόμενων «Ενωμένων Μακεδόνων» να κάνουν πάρτι με σουβλάκια και αλκόολ κοντά στο κέντρο υποδοχής με σκοπό να «πικάρουν» τους μουσουλμάνους πρόσφυγες.

«Αφορμή  υπήρξε η πρόθεση κάποιων που ανακοίνωσαν ότι προτίθενται να προκαλέσουν με ψήσιμο χοιρινού κρέατος έξω από κέντρο φιλοξενίας προσφύγων… Το φαιδρόν της παρέμβασης θα πρέπει να ξέρει ο κος Γιαννούλης ότι είναι όλο δικό του. Και όχι αυτών που πιθανότατα, έχουν τις δικές τους ακραίες αντιλήψεις που τους παρακινούν να δημιουργήσουν πρόβλημα», αναφέρει το άρθρο. «Η πρόθεση ΚΑΠΟΙΩΝ». Κάποιων, που προφανώς δεν ήθελε ο συντάκτης να κατονομάσει, γιατί τότε θα αναγκαζόταν να «φορτωθεί» την υπεράσπιση κάθε γραφικού φασισταριού που βρήκε την ευκαιρία να γίνει γνωστό μέσα από αυτή την αντιδραστική ιδέα.

Η σοβαροφάνεια βέβαια, μέσα από την οποία επιχειρείται να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα που ξεστόμισε χθες ο Κυρανάκης της ΝΔ, έχει δεδομένα όρια και άρα ήταν αναπόφευκτο ο συντάκτης του άρθρου να ξεφύγει. «Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ξέρουν όλοι οι νεόκοποι «υπερασπιστές» των απανταχού αδυνάτων ότι στον δυτικό κόσμο και ειδικά στην Ευρώπη, ματώσαμε για να μπορούμε να κάνουμε μπάρμπεκιου όπου θέλουμε», γράφει. 

Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς μάτωσε η Ευρώπη για το δικαίωμα στο μπάρμπεκιου. 

Το πρόβλημα όμως είναι μετά από τόση πολλή συζήτηση, «κάποιοι» επιμένουν να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν

Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι το πρόβλημα σε όλη αυτή την ιστορία δεν είναι η γελοιότητα του χοιρινού κρέατος μπροστά σε μουσουλμάνους. Για να το πούμε και στη γλώσσα τους, «χέστηκαν» οι μουσουλμάνοι για το αν τρώνε χοιρινά σουβλάκια και πίνουν μπύρες 10 προβληματικές γραφικές φιγούρες της Θεσσαλονίκης. 

Το πρόβλημα εδώ είναι το φαγητό μπροστά σε πεινασμένους. Το πάρτι μπροστά σε μανάδες που έχασαν τα παιδιά τους. Το γλέντι μπροστά στους θαλασσοπνιγμένους. 

Το πρόβλημα εδώ είναι ο σαδισμός, όχι το χοιρινό κρέας ρε! 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…