Tα social media ασκούν πίεση στην Σακελλαροπούλου-Μητσοτακη για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Πλημμύρισαν από αλληλεγγύη για τον Κουφοντίνα τα προφίλ facebook Μητσοτάκη-Σακελλαροπούλου

mitsotakis sakellaropoulou 0 1

Τη δύναμη των social media εκμεταλλεύτηκαν οι πολίτες προκειμένου να ασκήσουν ακόμη μεγαλύτερη πίεση προς τον πρωθυπουργό, αλλά και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ώστε να δικαιωθεί ο αγώνας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Μετά την απογευματινή παρέμβαση μέσω σχολίων στην τελευταία ανάρτηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Facebook, από τις 9.30 το βράδυ πολίτες γέμισαν και το προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη με αντίστοιχα σχόλια. Οι σχολιαστές ζητούν την εφαρμογή του Νόμου και την δικαίωση του Δημήτρη Κουφοντίνα που διεκδικεί να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού, όπως ορίζεται από τις σχετικές διατάξεις.

Πολλοί μιλούν για «θανατική ποινή» που έχει επιβάλει σιωπηρά η κυβέρνηση και για αυτό ζητούν την παρέμβαση της ΠτΔ. Άλλοι σημειώνουν πως δεν θέλουν η Ελλάδα να είναι η χώρα με νεκρό απεργό πείνας ή η χώρα που βασανίζει απεργούς πείνας με αναγκαστική σίτιση.

Κάποιοι μιλούν και οικογενειακή βεντέτα Μητσοτάκη, ή για την παρέμβαση της Αμερικάνικης Πρεσβείας. Εντύπωση έχει προκαλέσει το ότι η σελίδα της «Προέδρου της Δημοκρατίας» δεν δίστασε να διαγράψει (δημοκρατικά πάντα) πολλά σχόλια, χωρίς αυτά να περιέχουν οποιαδήποτε υβριστική έκφραση.

Έτσι που αναρωτιέται κανείς πόση σχέση με τη δημοκρατία έχει η αποκαλούμενη ως πρόεδρός της, όταν το μόνο που κάνει είναι να φωτογραφίζεται ως décor με τη γάτα της στο φόντο μιας κρατικής δολοφονίας.

Screenshot 158
Screenshot 150 1
Screenshot 151
Screenshot 162

Screenshot 156

«Ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή του. Όχι για να πεθάνει επειδή του αρνούνται νομικά κατοχυρωμένα δικαιώματα, εκτός αν στην Ελλάδα, την χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν γίνονται σεβαστά και ισχύει η θανατική ποινή. Ας μην γίνει το κράτος εκδικητικό και η Ελλάδα η πρώτη χώρα εδώ και δεκαετίες που θα δολοφονήσει κρατούμενο» σημειώνει χαρακτηριστικά χρήστης του Facebook.

Σχόλια στο facebook
Σχόλια στο facebook
Σχόλια στο facebook
Σχόλια στο facebook
 
  •  

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…