Βουτηγμένος στα ψέμματα ο Άδωνις για χάρη του Ρουβά και του Λιγνάδη

Μίλησε ο εφευρέτης των fake news για υποκρισία...

5c63ab03825e637ff56b8332

Τραγική και… επικίνδυνη προσπάθεια από τον Άδωνι Γεωργιάδη να συκοφαντήσει την αριστερά μέσα από το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες στο χώρο του πολιτισμού.

Σε ανάρτησή του ο υπουργός ξεσπά και στηλιτεύει τη δήθεν αφωνία της Αριστεράς σχετικά με την πρόσφατη δίωξη στον ηθοποιό Λάμπρο Φιλίππου για βιασμό κατά συρροή.

Το επιχείρημα του Άδωνι είναι χοντρικά, πως η Αριστερά δεν μιλά για τον Φιλίππου όπως π.χ. για τον Λιγνάδη και τον Ρουβά επειδή είναι «δικό της παιδί».

«Το αποκορύφωμα της υποκρισίας της Αριστεράς, λίγες μέρες πριν ξέσκιζαν εδώ τον @sakisrouvas διότι δήθεν ενοχλήθηκαν για όσα είπε για τον Λιγνάδη (ενώ τον μισούν από το Δημοψήφισμα και το Ναι που υποστήριξε) ενώ τώρα για τον υποστηρικτή του Κουφοντίνα που του ασκήθηκε Δίωξη κιχ!», γράφει σε μια μοναδική στιγμή φαιδρότητας ο υπουργός.

Μόνο που αν και ο Άδωνις ξεκινά την ανάρτηση του με τη φράση… «Το αποκορύφωμα της υποκρισίας της Αριστεράς», δεν συνειδητοποιεί πως το συγκεκριμένο tweet αποτελεί το προσωπικό του αποκορύφωμα υποκρισίας και ψεμμάτων.

Γιατί ο αντιπρόεδρος ουσιαστικά προσπαθεί να κρύψει τη δική του αφωνία για τον Λιγνάδη και τον Ρουβά πίσω από την υπόθεση του Λάμπρου Φιλίππου. Φαίνεται πως θα βόλευε πολύ τον Άδωνι η διάκριση σε «δεξιούς» και «αριστερούς» κατηγορουμένους ή βιαστές.

Απαντώντας πάντως στο «κιχ!» που αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης και στα κραυγαλέα ψέμματα του, παραθέτουμε ενδεικτικά τα παρακάτω δημοσιεύματα:

 

Πάλι «κουβά» ο υπουργός… 

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…