Τα ψέμματα Μητσοτάκη για το γεύμα στην Ικαρία - Η μιάμιση ώρα που έγινε...15 λεπτά

Η αυτόπτης μάρτυρας που αποκάλυψε το τσιμπούσι στην Ικαρία αποκαλύπτει ξανά τα ψέμματα του πρωθυπουργού

NewsRoom 11/02/2021 | 10:14

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη χθεσινή του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ μίλησε πρώτη φορά για το γεύμα στην Ικαρία, που προκάλεσε οργή και αντιδράσεις. 

Ο πρωθυπουργός αρνήθηκε κατηγορηματικά να ζητήσει συγνώμη και να κάνει μια υπεύθυνη αυτοκριτική γιατί όπως εξήγησε: «Δεν πήγα στην Ικαρία για διακοπές. Ήμουν μόνο με τους συνεργάτες μου. Οι ίδιοι που ήταν στη βεράντα ήταν και στο ελικόπτερο. Αν η μόνη κριτική που μπορεί να μας ασκήσει είναι η ταράτσα της Ικαρίας, τότε κάνουμε κάτι καλά»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να απαντήσει στην αλαζονική συμπεριφορά που επέδειξε στην Ικαρία με περισσότερη αλαζονεία και θράσος. Και όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις οι πρωθυπουργικές «εξηγήσεις» συνοδεύτηκαν και από κραυγαλέα ψέμματα.

Γιατί μπορεί ο Κ.Μητσοτάκης  να δήλωσε στη συνέντευξη πως το γεύμα στην Ικαρία κράτησε μόνο 15 λεπτά, ωστόσο η κάτοικος του νησιού που αποκάλυψε το γλέντι έχει διαφορετική άποψη.

Η Ελένη Νιτσόλα με ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ξεσκέπασε τα πρωθυπουργικά ψέμματα, αναφέροντας:

 «Κε Παπαχελα, άκουσα τον εξοχοτατο να λέει στην συνέντευξη, ότι έμεινε μόνο 15 λεπτά στο τραπέζι... Μάλλον μπερδεύει τις μιάμιση (το λιγότερο) ώρες με τα 15 λεπτά. Αυτό από μένα! Σιγουρη πηγή, μια και ήμουν απέναντι του, φάτσα με φάτσα!!!!»

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Νιτσόλα προ ημερών, για κακή τύχη του Μητσοτάκη, έτυχε να βρίσκεται στην Ικαρία και ήταν η αυτόπτης μάρτυρας που αποκάλυψε το πολυπληθές γεύμα του πρωθυπουργού στο νησί.

«Έφυγα το Σάββατο στις 07.30 από την Αθήνα, πέταξα στους Φούρνους. Πρώτη επίσκεψη πρωθυπουργού εκεί εδώ και 25 χρόνια. Πήγα στη Θύμαινα. Στη συνέχεια με ένα σκαφάκι πήγα στην Ικαρία, στο νοσοκομείο. Πήγα στον Εύδηλο, στο Κέντρο Υγείας, επιθεώρησα το λιμάνι και κατέληξα στο σπίτι του κ. Στεφανάδη.

Δεν νομίζω ότι το λέει κανείς εκδρομή αναψυχής. Θα δεχθώ απόλυτα ότι η εικόνα πλήγωσε τους πολίτες και αδίκησε την ουσία της επίσκεψης. Δεν θα επαναληφθεί», δήλωσε αναλυτικά χθες ο πρωθυπουργός για το ταξίδι στην Ικαρία και στη συνέχεια πασπάλισε τις ταξιδιωτικές περιγραφές με αλαζονικές δηλώσεις και ψέμματα.

«Τα ίδια άτομα που ήμαστε μαζί στο ελικόπτερο, βρεθήκαμε στην ίδια βεράντα για ένα κέρασμα 15 λεπτών. Θα φροντίσουμε στις επόμενες περιοδείες μας να μην υπάρχει τέτοια εικόνα. Κάποιοι ενοχλήθηκαν που ένας κεντροδεξιός πρωθυπουργός πήγε στην Ικαρία. Ξέρω ότι όπου πηγαίνω κινητοποιείται ο κρατικός μηχανισμός και λύνουμε διάφορα προβλήματα. Δεν είναι δυνατόν αυτό το ζήτημα να παίρνει τη διάσταση που πήρε την ίδια στιγμή που η αντιπολίτευση καλούσε τους οπαδούς της σε συγκεντρώσεις στην Ικαρία. Και ο κ. Τσίπρας ήταν σε κλειστό χώρο. Δεν θα δεχθώ από κανέναν να λέει ότι ο Μητσοτάκης πήγε στην Ικαρία για διακοπές».