Newsroom

Newsroom

Τα ψέμματα Μητσοτάκη για το γεύμα στην Ικαρία – Η μιάμιση ώρα που έγινε…15 λεπτά

Η αυτόπτης μάρτυρας που αποκάλυψε το τσιμπούσι στην Ικαρία αποκαλύπτει ξανά τα ψέμματα του πρωθυπουργού

5236981 1

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη χθεσινή του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ μίλησε πρώτη φορά για το γεύμα στην Ικαρία, που προκάλεσε οργή και αντιδράσεις. 

Ο πρωθυπουργός αρνήθηκε κατηγορηματικά να ζητήσει συγνώμη και να κάνει μια υπεύθυνη αυτοκριτική γιατί όπως εξήγησε: «Δεν πήγα στην Ικαρία για διακοπές. Ήμουν μόνο με τους συνεργάτες μου. Οι ίδιοι που ήταν στη βεράντα ήταν και στο ελικόπτερο. Αν η μόνη κριτική που μπορεί να μας ασκήσει είναι η ταράτσα της Ικαρίας, τότε κάνουμε κάτι καλά»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να απαντήσει στην αλαζονική συμπεριφορά που επέδειξε στην Ικαρία με περισσότερη αλαζονεία και θράσος. Και όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις οι πρωθυπουργικές «εξηγήσεις» συνοδεύτηκαν και από κραυγαλέα ψέμματα.

Γιατί μπορεί ο Κ.Μητσοτάκης  να δήλωσε στη συνέντευξη πως το γεύμα στην Ικαρία κράτησε μόνο 15 λεπτά, ωστόσο η κάτοικος του νησιού που αποκάλυψε το γλέντι έχει διαφορετική άποψη.

Η Ελένη Νιτσόλα με ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ξεσκέπασε τα πρωθυπουργικά ψέμματα, αναφέροντας:

 «Κε Παπαχελα, άκουσα τον εξοχοτατο να λέει στην συνέντευξη, ότι έμεινε μόνο 15 λεπτά στο τραπέζι… Μάλλον μπερδεύει τις μιάμιση (το λιγότερο) ώρες με τα 15 λεπτά. Αυτό από μένα! Σιγουρη πηγή, μια και ήμουν απέναντι του, φάτσα με φάτσα!!!!»

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Νιτσόλα προ ημερών, για κακή τύχη του Μητσοτάκη, έτυχε να βρίσκεται στην Ικαρία και ήταν η αυτόπτης μάρτυρας που αποκάλυψε το πολυπληθές γεύμα του πρωθυπουργού στο νησί.

«Έφυγα το Σάββατο στις 07.30 από την Αθήνα, πέταξα στους Φούρνους. Πρώτη επίσκεψη πρωθυπουργού εκεί εδώ και 25 χρόνια. Πήγα στη Θύμαινα. Στη συνέχεια με ένα σκαφάκι πήγα στην Ικαρία, στο νοσοκομείο. Πήγα στον Εύδηλο, στο Κέντρο Υγείας, επιθεώρησα το λιμάνι και κατέληξα στο σπίτι του κ. Στεφανάδη.

Δεν νομίζω ότι το λέει κανείς εκδρομή αναψυχής. Θα δεχθώ απόλυτα ότι η εικόνα πλήγωσε τους πολίτες και αδίκησε την ουσία της επίσκεψης. Δεν θα επαναληφθεί», δήλωσε αναλυτικά χθες ο πρωθυπουργός για το ταξίδι στην Ικαρία και στη συνέχεια πασπάλισε τις ταξιδιωτικές περιγραφές με αλαζονικές δηλώσεις και ψέμματα.

«Τα ίδια άτομα που ήμαστε μαζί στο ελικόπτερο, βρεθήκαμε στην ίδια βεράντα για ένα κέρασμα 15 λεπτών. Θα φροντίσουμε στις επόμενες περιοδείες μας να μην υπάρχει τέτοια εικόνα. Κάποιοι ενοχλήθηκαν που ένας κεντροδεξιός πρωθυπουργός πήγε στην Ικαρία. Ξέρω ότι όπου πηγαίνω κινητοποιείται ο κρατικός μηχανισμός και λύνουμε διάφορα προβλήματα. Δεν είναι δυνατόν αυτό το ζήτημα να παίρνει τη διάσταση που πήρε την ίδια στιγμή που η αντιπολίτευση καλούσε τους οπαδούς της σε συγκεντρώσεις στην Ικαρία. Και ο κ. Τσίπρας ήταν σε κλειστό χώρο. Δεν θα δεχθώ από κανέναν να λέει ότι ο Μητσοτάκης πήγε στην Ικαρία για διακοπές».

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…