"Τα προβλήματα κ. Θεοδωράκη δε λύνονται με σκισμένα τζιν και σακίδια" (βίντεο)

Ο Σταύρος Θεοδωράκης βρισκόταν σήμερα στη Χαλκίδα σε ποιητικό οίστρο, μνημονεύοντας τον Γιάννη Σκαρίμπα. Τη ρομαντική του διάθεση, ωστόσο, πρέπει…

theodorakis 8

Ο Σταύρος Θεοδωράκης βρισκόταν σήμερα στη Χαλκίδα σε ποιητικό οίστρο, μνημονεύοντας τον Γιάννη Σκαρίμπα. Τη ρομαντική του διάθεση, ωστόσο, πρέπει να χάλασε κυρία που παρακολουθούσε την ομιλία του και δε δίστασε να του πετάξει το «καρφάκι» της: «Τα προβλήματα κ. Θεοδωράκη δεν λύνονται με σκισμένα τζιν, μποτάκια και σακίδια που λανσάρετε». Ο επικεφαλής του Ποταμιού της απάντησε: «Με Μερσεντές λύνονται; Την άλλη φορά θα έρθω με κοστούμι».

Την ίδια ώρα, ο κ. Θεοδωράκης παραδέχθηκε ότι το Ποτάμι είναι ένα αδιαμόρφωτο κίνημα, με ξεκάθαρες αρχές σε όλα τα επίπεδα: «Το Ποτάμι έχει αρχίσει να αλλάζει τους όρους του πολιτικού παιχνιδιού, αυτό δεν με στενoχωρεί καθόλου…Έχω την διάθεση να πιστέψω στον κόσμο και να κάνω κάτι μαζί του, αυτή είναι η δύναμη μου. Δεν έχω επιτελεία, έχω δέκα φίλους που με ακολουθούν και πέντε κουπόνια που έχουμε βγάλει, για να βγάλουμε τα έξοδα της προεκλογικής περιόδου, τα οποία μπορείτε να πάρετε με 5 και 10 ευρώ ο καθένας… Είμαστε ένα αδιαμόρφωτο κίνημα με ξεκάθαρες αρχές σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο από αυτά που λέμε, αλλά και από την ιστορία που έχουμε στην ελληνική δημοσιογραφία και στην ελληνική κοινωνία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωράκης.

Ο ίδιος, επίσης, πρόσθεσε πως Αριστερά είναι νοιάζεσαι για τους πολλούς και να δημιουργείς: «Θέλω μαζί μου νέους ανθρώπους να ανακαλύψουμε το νέο. Κάποιοι, μας λένε δεκανίκι της ΝΔ, τώρα που οι δημοσκοπήσεις δίνουν πεσμένη την ΝΔ, μας λένε δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ. Στον εαυτό μου έχω μία μεγαλύτερη υπόληψη, για να τον θεωρώ δεκανίκι», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Κασσελάκης: Αυτή την επιστολή έπρεπε να στείλει ο Μητσοτάκη στην Ευρώπη για την ακρίβεια – «Dear Ursula…» (video)

6212603

Κασσελάκης: Αυτή την επιστολή έπρεπε να στείλει ο Μητσοτάκη στην Ευρώπη για την ακρίβεια – «Dear Ursula…» (video)

Για το τι έπρεπε να λέει η περιβόητη επιστολή του Μητσοτάκη στην Ούρσουλα Φον Ντερ…

Charlie Hebdo: «Ο Θεός υπάρχει» – Το διχαστικό σατιρικό εξώφυλλο για τον θάνατο του Ραϊσί που έγινε viral

ch

Charlie Hebdo: «Ο Θεός υπάρχει» – Το διχαστικό σατιρικό εξώφυλλο για τον θάνατο του Ραϊσί που έγινε viral

«Ο Θεός υπάρχει. Μας απαλλάσσει από τους μουλάδες», γράφει το Charlie Hebdo. Το περιοδικό θα…