Τα πρώτα λόγια του μητροκτόνου της Θεσσαλονίκης: «Προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει»

Ο 34χρονος σκότωσε την 71χρονη σε ερημική περιοχή στον Κορινό Πιερίας. Οδήγησε 61 χιλιόμετρα με τη νεκρή μητέρα του στο διπλανό κάθισμα, για να καταλήξει έξω από τα κοιμητήρια της Χαλκηδόνας.

astunomia astunomikos peripoliko elas

Με χειροπέδες στα χέρια και αμίλητος πάρα τις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων αποχώρησε από το Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης ο 34χρονος από τη Θεσσαλονίκη, που ομολόγησε ότι σκότωσε την ίδια του τη μητέρα πυροβολώντας την εξ’ επαφής με κυνηγητική καραμπίνα.

«Εγώ τη σκότωσα. Είμαι ακόμα σοκαρισμένος. Αυτές τις 20 ημέρες προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Τον λόγο που το έκανα θα τον πω στην ανακρίτρια», φέρεται να είπε ο 34χρονος.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο καθ’ ομολογίαν μητροκτόνος, παρότι φαινόταν σε άσχημη κατάσταση, δεν συνεργάστηκε εξ’ αρχής με τις αρχές. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην πολυκατοικία στην περιοχή του Φαλήρου στη Θεσσαλονίκη, έδωσε ψεύτικα στοιχεία.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν σημάδια διάρρηξης σε κανένα από τα διαμερίσματα, τον πίεσαν και τελικά τους έδωσε την πραγματική του ταυτότητα. Τότε αντιλήφθηκαν ότι είχαν μπροστά τους τον μητροκτόνο που αναζητούνταν εδώ και 20 ημέρες. Του πέρασαν χειροπέδες, τον έβαλαν στο περιπολικό.

Ο 34χρονος αναμένεται δώσει περισσότερες εξηγήσεις την Τρίτη ημέρα για την οποία έλαβε προθεσμία να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή.

Τέμπη: Ο αδερφός του Βάϊου Βλάχου αποδομεί τον CEO του ΟΣΕ- «Εσείς μπορεί να οδηγείτε και χωρίς ζώνη» (video)

terezakis 1024x495 1

Τέμπη: Ο αδερφός του Βάϊου Βλάχου αποδομεί τον CEO του ΟΣΕ- «Εσείς μπορεί να οδηγείτε και χωρίς ζώνη» (video)

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ, προσπάθησε να πείσει ότι τα τρένα είναι ασφαλή μετά τα…