Newsroom

Newsroom

Τα πρώτα δεδομένα για τα αίτια της τραγωδίας στην Πάτμο- «Το καράβι παρέσυρε το ρυμουλκό και το βύθισε»

Αναπάντητα ερωτήματα γεννά ο θάνατος του 48χρονου κυβερνήτη ρυμουλκού, το οποίο βυθίστηκε κατά τη διαδικασία συνδρομής απόπλου κρουαζιερόπλοιου, στο λιμάνι της Πάτμου

ploio rimoulko 2

Παραμένουν τα ερωτήματα για τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο του 48χρονου κυβερνήτη ρυμουλκού, το οποίο βυθίστηκε κατά τη διαδικασία συνδρομής απόπλου κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι της Πάτμου.

Στο ρυμουλκό επέβαιναν δύο άτομα. Το δεύτερο άτομο μέλος του πληρώματος, κατάφερε να διασωθεί, όμως τα ίχνη του καπετάνιου χάθηκαν. Στο σημείο γίνονταν έρευνες από πλωτό του λιμενικού, ιδιωτικά σκάφη και ιδιώτες δύτες.

Ιδιώτης δύτης ήταν αυτός που ανέσυρε την σορό του 48χρονου κυβερνήτη, η οποία μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πάτμου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, o Θεολόγος Γιάνναρος, ένας εκ των παρευρισκομένων, δύτης και συμμετέχων στην επιχείρηση ανάσυρσης της σωρού, περιέγραψε όσα βίωσε, ενώ δήλωσε μεταξύ άλλων για το συμβάν: «Το καράβι παρέσυρε το ρυμουλκό και το βύθισε. Αυτό έγινε στο κέντρο του λιμανιού (…)».

Την προανάκριση της υπόθεσης για τα αίτια της βύθισης του ρυμουλκού έχει αναλάβει το λιμεναρχείο Πάτμου όπου αναμένεται να λάβει και τις σχετικές καταθέσεις.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…